Нумерологична прогноза за октомври: Вижте какво ви очаква

Нумерологична прогноза за октомври: Вижте какво ви очаква
Pixabay
A A+ A++ A

През десетия месец ще има повече бракове в България, но и разводи. Тази орисия разчете за октомври 2022 г. нумерологът Ели Маринова. Втората тенденция тя обясни с подтика, който точно сега ще имат мнозина да се разделят със старото и онова, което ги потиска или дърпа назад в живота им. А какво още ни е подготвила Съдбата за новия месец разкрива гаданието Пътя на Живота. То успява да формулира общи тенденции от бъдещето на всеки човек на база неговия звезден код - рождената датата спрямо 9-те енергийни орбити. За да надникнем там обаче трябва да знаем своето лично Число Път на Живота. То се изчислява като се съберат всички цифри от рождената ни дата (ден + месец + година) и полученият сбор се редуцира до едноцифрено число. Например за човек роден на 3.12.1965 изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се редуцира до едноцифрено число чрез ново сумиране 2+7=9. Така човекът с тази дата на раждане е орисан от Път на живота - Деветка. И съответно срещу това число по-долу ще види прогнозата си за месеца, изчислена от кабалистът Ели Маринова.

Път 1: Повишение в службата

Вие сте динамични и активни, стремите се винаги да сте начело и да карате нещата да се движат бързо. Но през октомври ще е добре да проявявате повече внимание и търпение и към околните си, и към ангажиментите си, били те домашни или работни. Възможно е времето да е доста напрегнато, а на вас да се наложи да играете ролята на Слънцето, което огрява навсякъде. Защото месецът ще е посветен на създаване на стабилност и хармония във всеки един смисъл на тези понятия. Ще решавате задачи, свързани с ремонт, освежаване на интериора на дома и работното място, ще се захванете с приготвянето на зимнина. Възможно е да се занимавате и с проблеми в сферата но образованието и здравеопазването. Някои орисани от това число ще направят по-значима покупка за дома, а други ще организират или ще участват в семеен или фамилен празник. Гаданието разкрива още, че мнозина ще се занимават и с подреждане на документи с цел изясняване на собственост, ще направят сделка с недвижим имот, ще подпишат важен и изгоден договор. Или пък ще се наложи да се съветват с адвокат по тези въпроси. Не губете търпение, а си съставете план и работете по график, като в същото време внимавате да не прекрачвате прага си на издръжливост. Възможно е да постигнете забележим напредък в работата си, да бъдете повишени в длъжност или заплащане, или най-малкото – да получите едно потупване по рамото за поощрение.

Ако през септември в личния ви живот е настъпила някаква промяна, сега тя ще намери своето логично развитие. За да бъде наред всичко – по-малко говорете, повече слушайте. Един, макар и дребен, но поднесен с любов подарък или поне жест на внимание, може да ви отключи дори и желязна врата в сферата на партньорствата.

По отношение на здравето ще е добре да се храните по-бавно и без мазнини, и да релаксирате достатъчно. Месецът за вас е много подходящ и за профилактични прегледи.

Път 2: Пригответе се за изненади

Вие сте дружелюбни, уравновесени и търпеливи, чувствителни и отзивчиви. Стремите се към сигурност и стабилност, искате хладилникът, килерът и шкафовете ви винаги да са пълни и за това ще се захванете сериозно с подготовката на зимния сезон. По правило не обичате изненадите, но през октомври ще е добре да се подготвите за изненадващи събития и ситуации. Някои от тях приятни, а други не съвсем. Ако не се стреснете и успеете да си изградите план за постигане на целите в няколко варианта, ако не по един, то по друг начин ще успеете да се справите и то, доста добре. Тъй като сте отзивчиви и разбиращи и често играете ролята на утешител или на посредник за решаване на спорове, е много възможно в рамките на месеца по-често да ви търсят за съвет и помощ или някой просто да си поплаче на рамото ви.

Октомври ще премине под знака на специализираната, експертна и квалифицирана работа. При вас проблематиката на месеца ще е ориентирана към занимания в сферата на точните науки и техниката, традицията, мистиката, философията и религията. Възможно е да предприемете пътуване по работа. През целия октомври тихо и кротко ще се стремите да се усъвършенствате в област, която смятате за много важна и, ако някой ви досажда и ви пречи в момент на пълно съсредоточаване, има опасност да забравите за миролюбието и толерантността си. Когато става въпрос за бизнес дела, пари и материални ценности ще е по-добре да сте мнителни и подозрителни, а не наивни и лековерни.

По отношение на личния живот има вероятност да сте по-инертни, което може да доведе до проблем. Все пак, подгответе се и за приятни изненади.

За да се чувствате добре в здравословно отношение ще е необходимо да отделите време за спорт, както и за поне един излет седмично сред красивата есенна природа.

Път 3: Простирайте се според чергата си

Вие сте общителни, жизнерадостни и импулсивни оптимисти, но и доста суетни. За вас животът е изпълнен с ярки багри но през октомври има опасност да придобиете черно-бяло мислене и този контраст може да ви накара да настоявате за всичко или нищо. Ще сте завладени от амбиция за победа, възможно на всяка цена. Ще сте склонни да поемате рискове, отговорности, да се захванете поне с две важни задачи наведнъж. Но знайте, всичко, с което се захванете или което ще ви се случи, ще бъде в по-голям мащаб. Поради това ще е добре да внимавате и да не прекрачвате прага на своите възможности и бюджет или иначе казано - да се простирате според чергата си.

Главните задачи на мнозина от вас ще са в сферата на системите за сигурност, логистичната дейност, в селското стопанство, транспорта и строителството. Възможно е да замислите или да осъществите далечно пътуване по работа или да контактувате с хора от далеч. При вас се дават още следните тенденции – шанс да получите повишение на заплатата, повече поръчки за работа, както и да се наложи да се борите за материална независимост.

В личен план, ако овладеете стремежа си към „всичко или нищо“, ако споделяте и радостите, и отговорностите и не забравите за играта в живота, всичко ще е като по ноти.

Излетите сред природата в компанията на близките до сърцето ви хора хем ще укрепят имунитета ви, хем ще помогнат да свалите напрежението.

Път 4: Предприемате пътешествие

Дисциплинирани и търпеливи, постоянни, грижливи, старателни и продуктивни, през октомври ще се наложи да разчупите рамките и моделите си на мислене и поведение и да потърсите по-широко поле за изява. Ще е необходимо да сте по-адаптивни и комуникативни. Възможно е да се занимавате със задачи, които са извън обичайния ви кръг на ежедневни дейности, рутинна работа и интереси. Ще сте склонни да правите традиционни неща по нетрадиционен начин и така подготовката за зимния сезон може да се окаже и интересна, и драматична. В същото време мнозина ще настоявате всичко да се случва точно според вашите изисквания, което може да създаде редица проблеми. Когато контролът на ситуацията ви се изплъзне, има опасност да демонстрирате гняв и войнственост, тоест да тръгнете на битка дори и за изгубена кауза. Но ако овладеете драматизма и честолюбието си, има голям шанс да се справите с всичко, проявявайки се като умели организатори и дипломати.

Възможно е да предприемете пътуване или пътешествие - реално, виртуално или духовно, да се срещате с най-различни хора, да обмените полезни знания и информация с тях.

В личен план бъдете по-тактични и толерантни към своя партньор, за да се възползвате на максимум от романтиката на есента.

По отношение на здравето ще е добре да внимавате за емоционалното си равновесие, за вегетативната нервна система.

Път 5: Бързайте бавно

Притежавате завиден състезателен дух, стремите се към широко поле и свобода на изявата. За това времето през десетия месец от 2022 г. е много подходящо за поставяне на нови цели, за стартиране на нови проекти. Ще почувствате стремеж към усъвършенстване на средата чрез нововъведения, иновации и рационализации, ще се стремите към лидерство, ще бъдете вдъхновени и творчески настроени, ще настоявате да осъществите веднага, тук и сега своите нови идеи. Но ще е чудесно и, ако те предварително са добре обмислени и подготвени и се въоръжите с търпение и дисциплина. А има и опасност мнозина да се захванете с няколко задачи наведнъж и в крайна сметка да няма нищо докарано до край. Много внимавайте с прибързаните и не добре обмислени думи, действия и решения особено когато става дума за бизнес или лични отношения, за пари и материални ценности.

И в личните, и в работните отношения, увлечени от бързането и в плен на динамичната си нагласа, има опасност да сътворите ред разминавания и недоразумения. Но ако укротите устрема си и позволите на близките си да поемат инициативата, през октомври ще можете да се радвате на перфектни отношения.

Поради стремежа си да постигнете бързо желаните резултати, има опасност да пренебрегнете почивката си, често да се храните набързо и накрак, което със сигурност ще има неприятни последици.

Път 6: Осребрявате възможности

Вие сте дисциплинирани, упорити, предпазливи и внимателни, притежавате изтънчен естетически усет, като в същото време сте много практични и прагматични. Винаги знаете кое и как трябва да се направи, но сега ще е добре вместо да нареждате, да работите в екип с околните си, да не пренебрегвате техните опит и умения. Тъй като сте склонни да се застраховате и да се запасявате, през октомври ще отделите достатъчно време и ресурси в подготовката си за зимния сезон. Това няма да ви попречи да осребрите всяка появила се изгодна за вас възможност - сделка, информация, оферта. Ще успеете да създадете поне един полезен контакт и така да получите възможност за постигане на важна за вас цел.

Някои от вас е възможно да бъдат поканени като посредник или арбитър в някакъв спор или пък на вас да се наложи да потърсите медиатор. И, въпреки многото задачи, ще имате и възможност да си отдъхнете от натрупаното напрежение, да предприемете приятно пътуване.

В личен план - ако се въздържате от капризи, спазвате поетите ангажименти и не закъснявате за срещи, всичко ще е на 6.

В здравословно отношение - за да се балансирате биоенергийно излезте навън с приятна компания, посетете парк, концерт, театър или ресторант. Помнете, че прекараното пред монитора време в никакъв случай не може да се нарече пълноценна почивка.

Път 7: Нова любов

По правило вие сте наблюдателни, интелигентни и аналитични, загадъчни и интровертни. Дори често ви смятат за ексцентрични. Но през октомври ще сте склонни да се отворите, да обърнете повече внимание на децата, приятелите, любимото си хоби, домашните любимци, да споделяте радостите и грижите си с хората около вас. Защото именно по линията на приятелствата, на споделянето на опит и умения ще имате възможност най-лесно да осъществявате плановете си. Но всичко това няма да попречи на вашия прословут стремеж към перфекционизъм и ефективност, напротив, с каквато и задача да се захванете, вие ще подхождате към работата по отговорен и сериозен начин, независимо дали става дума за изготвяне на финансови отчети и баланси, за работа със специализирани високо технологични машини или просто за приготвяне на зимнина.

Поради това, че ще искате да свършите много неща за по-кратко време, от една страна има опасност от преумора, а от друга – да нарушите собствения си финансов баланс.

В личен план - ще имате възможност да освежите и заздравите старата или да започнете нова романтична връзка.

По отношение на здравето - времето е подходящо за профилактични прегледи. Пазете се от вирусни и заразни заболявания.

Път 8: Не се преработвайте

Вие сте уравновесени, ефективни, прагматични и изпълнителни. Реалисти по природа, винаги си поставяте мащабни, но постижими цели и успявате да ги постигате. Притежавате желязна воля, знаете за какво се трудите и не се притеснявате да говорите за пари. През октомври всички тези качества ще влязат в действие. Времето ви ще е посветено на работата и рутината. Ще работите много, като не са изключени и проблеми в службата. Мнозина ще се занимавате с производство на материални блага - с приготвянето на зимнина в по-големи количества, с ръководство, документи, администрация; в сферата на екологията и природните ресурси, на строителството или във връзка със земята. За жалост няма да можете да разчитате на голяма помощ от хората около вас и ще се наложи да движите всичко главно сами. Напук на всички обстоятелства ще проявите широк размах, ще действате смело, но има опасност да сте твърде строги и безкомпромисни относно графици или друго. А това със сигурност ще ви създаде проблеми в комуникацията и общуването. Ще е добре, когато работите с машини да сте сигурни в изправността им.

Но в личен план няма да сте толкова строги и сурови. Напротив, ще сте склонни да забравяте за правилата и ограниченията, което ще ви помогне да се почувствате щастливи, сигурни и стабилни.

Заради многото работа в здравословен план ще сте предразположени към емоционален или физически срив. За да си го спестите, правете повече разходки.

Път 9: Изпъквате в обществото

Вие сте универсални и даровити, можете да се доказвате на всяко едно поприще от живота. Широко скроени, винаги търсите по-широко поле за изява. През октомври няма да ви свърта много вкъщи, пък и не е нужно, защото късметът няма да ви намери там. Дейността ви ще е белязана с динамика и със стремеж към промяна. Ще се занимавате с реклама (и самореклама), с мода във всички сфери на живота, с информация на всички нива, с кулинария - по-артистично и нетрадиционно приготвяне на зимнината. Ще решавате проблеми в транспорта и комуникациите. Месецът е много подходящ за подмладяване и подобряване на външния вид. Навсякъде и във всичко ще се стремите да изпъкнете, да се откроите. Но има опасност, когато нечие мнение не ви допадне, вие да му се противопоставите яростно, да го подлагате на безогледна и безцеремонна критика. Другият риск за вас е да не сте особено ефективни в делата си, което може да ви създаде сериозни проблеми през следващия месец.

В личен план - ще можете да освежите настоящата си връзка, да я направите по-динамична и интересна. Ако сте свободни, ще имате възможност за създаване нова приятелска или романтична връзка, която е добре да бъде проверена, преди да бъде утвърдена.

В здравословно отношение – внимавайте с качеството и количеството на храната и напитките, стремете се да спазвате редовен режим на хранене, работа и почивка.


Ели Маринова, "Телеграф"

#нумерология

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »