FOREO представи колекцията LUNA™ 4 – най-меката и ефективна четка

FOREO представи колекцията LUNA™ 4 – най-меката и ефективна четка
A A+ A++ A

Шведският beauty-tech лидер FOREO представи най-голямата иновация в почистването на лицето досега – колекцията LUNA™ 4. Новата продуктова гама от уреди за грижа за кожата на бранда включва LUNA™ – най-доброто издание на най-продаваната четка за почистване на лице в света, с още по-меки силиконови влакънца, различни програми за дълбоко и нежно почистване с пет степени на масаж, които подобряват циркулацията на кръвта и естественото производство на колаген с моментални видими резултати. В допълнение колекцията LUNA 4 изненадва с ревитализираща NIR LED светлина, загряване, микроток за анти-ейдж ефект, както и за първи път LUNA™ 4 body – устройство за тяло, което се бори с целулита. 

 

Иновативните устройства за почистване на лицето от колекцията LUNA™ 4 – LUNA™ 4, LUNA™ 4 mini и LUNA™ 4 go са вече в продажба в notino.bg с 15% отстъпка, а LUNA™ 4 body и премиум изданието LUNA™ 4 plus се очаквaт съвсем скоро.

 

„Почистването на лицето измина дълъг път през последното десетилетие, откакто за първи път представихме нашата емблематична гама LUNA. Не мога да повярвам, че само преди десет години хората са почиствали кожата си само с ръце. Не само че ръцете са недостатъчно ефективни, но също излагат кожата на вредни микроби. Това, което прави LUNA наистина уникален уред, освен технологията с T-Sonic пулсации, е хипоалергичният силикон, от който е направено устройството. Силиконът е антибактериален, което означава, че не съдържа патогени и прави предаването на микроби практически невъзможно. Това е не само най-ефективнитя, но и най безопасният начин за почистване на лицето“, обяснява Борис Трупчевич, главен изпълнителен директор на FOREO. „Днес, в допълнение към най-модерната технология и още по-изтънчения дизайн, имаме 10 години опит от продажби и обратна връзка от нашите страхотни клиенти. FOREO е марка, в чието ДНК основна част е науката, марка, която държи на клиничните изследвания. Новата ни колекция LUNA™ 4 се фокусира върху здравето, което води и до сияйна и безупречна кожа.“ 

 

НАЙ-ДОБРОТО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ ДОСЕГА 

 

Сред 3200-е различни микроби, виреещи върху ръцете ни, има вредни бактерии, които могат да причинят различни инфекции. Един микроб може да се размножи повече от 8 милиона пъти само за един ден. Знаейки, че почти 80% от патогените се разпространяват чрез допир, основна мисия на FOREO е подобряване на рутината на клиентите за почистване на лице и образоването им, че е важно да инвестират в добра четка за лице, която напълно ще елиминира опасността от бактерии, оставяйки кожата здрава и сияйна в рамките на няколко минути.

 

Любимата колекция на знаменитостите, LUNA™, която е добре позната на клиентите на FOREO, е вече с още по-меки силиконови влакънца. Така подобрените LUNA™ 4LUNA™ 4 miniLUNA™ 4 go се движат още по-лесно по кожата и естествената ѝ еластичност се запазва. Тази нова колекция включва също режими за дълбоко и нежно почистване, функция за заключване при пътуване и пет различни типа масаж.

  • Масаж за дренаж на лимфна течност – подобрява циркулацията на лимфната течност в тялото. Подходящ за околоочния контур и под областта на челюстта.
  • Дълбоко тъканен масаж – дълбок натиск през бавни интервали, за да успокои натрупаното напрежение в мускулите на лицето. Подходящ за бузите и над челюстта.
  • Точков масаж – използва различни нива на натиск, за да отпусне стегнатите мускули. Подходящ за областта на шията.
  • Шиацу масаж – използва пулсиращ натиск, за да подобри емоционалното и физическо състояние. Подходящ за областта на слепоочието и челото.
  • Релаксиращ масаж – използва нежен до силен натиск, за да възстанови и релаксира естествените енергийни нива. Подходящ за областта около веждите и пред ушите.

 

ЗВЕЗДИТЕ В КОЛЕКЦИЯТА LUNA™ 4

 

Най-голямата иновация в колекция LUNA™ 4 на FOREO са LUNA™ 4 plus и LUNA™ 4 body, които скоро се очаква да бъдат пуснати в продажба като последен щрих към вашия режим за цялостна грижа за кожата.

 

LUNA™ 4 body

 

Най-новият уред в семейството на FOREO е дългоочакваната LUNA™ 4 body – масажираща четка за тяло с T-Sonic™ пулсации за ежедневно дълбоко почистване на кожата. Изработена от ултра-хигиеничен силикон, LUNA™ 4 body се състои от меки, устойчиви на бактерии влакна, които са 35 пъти по-хигиенични от четки с найлонови косъмчета. Клинично доказано е, че премахва 99% от замърсяванията по кожата, което означава, че запушените пори и пъпките остават в миналото. Освен това, уредът е бързосъхнещ, за да предотврати натрупването на бактерии.

 

LUNA™ 4 body намалява целулита, като се насочва към течността, която се натрупва в колагеновите джобове. Чрез засилване на микроциркулацията, масажът с T-Sonic™ пулсации помага за разпределянето на мастните натрупвания. Поддържането на здравословно кръвообращение също означава, че хранителните вещества в тялото ви могат да стимулират производството на колаген. Този протеин поддържа кожата здрава и еластична, което я прави по-малко податлива на набръчкване, причинено от целулит.

В допълнение, иновативната четка за почистване на тялото на FOREO нежно ексфолира мъртвите кожни клетки и врасналите косъмчета, без да наранява кожата. Масажът с T-Sonic™ пулсации временно разширява порите, така че силиконовите влакна могат да премахнат замърсяванията и омазняването в порите. Това е и перфектната подготовка на кожата за дълбоката абсорбция на всички кремове или лосиони, които са част от рутинната ви грижа за тялото.

 

LUNA™ 4 plus

 

Shape

Description automatically generated with low confidence

LUNA™ 4 plus е почистващо устройство 4-в-1 за зряла кожа, което включва известните технологии на FOREO: микроток, червена LED светлина, релаксиращи T-Sonic™ пулсации, както и чисто нова технология в продуктовата гама на FOREO – NIR LED светлина. LUNA™ 4 plus е единственото устройство, което таргетира видимите признаци на стареене, докато почиства лицето и шията. Near-infrared, или близката инфрачервена LED светлина нежно загрява кожата, за да разшири временно порите, позволявайки на силиконовите влакна на LUNA™ 4 да достигнат до замърсяванията. Near-infrared и червената LED светлина са известни с това, че съживяват и подмладяват кожата. 

Устройството е снабдено с микротокова технология, която стяга кожата и изглажда фините линии, осигурявайки най-добрия неинвазивен лифтинг на лицето в комфорта на вашия дом. 

 

LUNA™ 4 plus вече разполага и с Anti-Shock System™ – уникална интегрирана система, която измерва съпротивлението на кожата на микроток и автоматично настройва интензитета, така че да няма чувство на дискомфорт. По този начин се гарантира максимална безопасност, комфорт и подобрени резултати. Междувременно, гърбът на LUNA™ 4 осигурява ревитализираща фитнес процедура, тъй като нискочестотните пулсации спомагат за отпускане на точките на напрежение на мускулите на лицето и подобряват лимфния дренаж, което води до по-добър вид и намалено подпухване на лицето.

 

Клинично доказано е и, че LUNA™ 4 plus премахва 99% от замърсяванията и остатъците от грим и е 35 пъти по-хигиенична от четките с найлонови косъмчета. 100% от потребителите съобщават, че кожата се чувства по-добре след почистване с LUNA™ 4 plus в сравнение с почистването с ръце. 98% от потребителите съобщават, че усещат кожата си по-гладка и мека, както и че забелязват по-добро усвояване на продуктите за грижа за кожата. И накрая, 90% от потребителите съобщават, че кожата изглежда по-млада и по-здрава.


За да научите повече за най-иновативната марка в света на технологиите за красота и най-новите продукти на FOREO, може също да посетите www.foreo.com или да последвате @FOREO_official в Instagram. Продуктите на бранда могат да бъдат закупени от notino.bgzlatnaribka.com и arlen.bg, както и от foreo.com.

#FOREO #FOREO Imagination #FOREO LUNA 3 plus #FOREO UFO #FOREO на страхотни цени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »