Голямата ни надежда в тениса Адриан Андреев се сби на корта с Корентен Муте ВИДЕО

Голямата ни надежда в тениса Адриан Андреев се сби на корта с Корентен Муте ВИДЕО
A A+ A++ A

Каруцарски сцени се разиграха след края на мача между сочения за наследник на Григор Димитров като тенис звезда на България Адриан Андреев и Корентен Муте. Екшънът се разигра във  II кръг на тенис турнира от сериите “Чалънджър” във френския град Орлеан. Българинът се наложи над представителя на домакините и доста по-предно класиран в ранглистата след обрат 2:6, 7:6 (3), 7:6 (2), след което едва не се стигна до бой помежду им на корта.

Двамата имаха пререкания още преди две седмици, когато се срещнаха и на турнира в Генуа (Италия) и нашият тенисист също се наложи в три сета – 3:6, 7:6 (6), 6:4. Снощи при традиционния поздрав на мрежата след последната точка 21-годишният Адриан блъсна гърдите си в рамото на две години по-възрастния французин, след което пък световният №64 опита да го сграбчи за врата.

Андреев и Муте успяха да си разменят няколко леки удара, замахвайки един срещу друг с ракети и голи ръце, преди да бъдат разтървани от слезлия от стола главен съдия. В крайна сметка българинът се оттегли към пейката си, отправяйки реплики към опонента си. Впоследствие френският състезател хвърли вината върху софиянеца, заявявайки в социалните мрежи:

“Няма да се извиня за това, което стана. Когато някой те напсува два пъти, докато те гледа в очите, трябва да го накараш да разбере, че така не се прави. Той ме заплаши и ми каза да го изчакам извън корта. Е, чаках го десетина минути, но той не се появи, а беше скрит зад шестима охранители от другата страна.”

#Адриан Андреев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »