Откриха трупа на изчезналия Ангел Байрактаров, дъщеря му вини бивш полицай, който е заплашвал със смърт

Откриха трупа на изчезналия Ангел Байрактаров, дъщеря му вини бивш полицай, който е заплашвал със смърт
A A+ A++ A

Зловеща находка - намериха мъртъв 80-годишният Ангел Байрактаров, който на 19-ти септември изчезна в района около Пловдив. Последната връзка с мъжа е била в събота около 20,30 ч. край село Моминско, а на следващия ден роднини са открили колата му край същото място. Автомобилът е намерен празен на отъпкан път, вдясно от главния. В 15 ч. в неделя е подаден сигнал в полицията. Мястото, където е открито тялото вече многократно е било претърсвано, но явно не достатъчно активно.

Дъщерята на Ангел - Настя Байрактарова съобщава, че трупът на баща й е отрит в район, многократно претърсван от доброволци. "Трупът е открит на 11 ден. Към Ангел многократно са отправяни заплахи за смърт от човек, който го е заплашвал многократно и срещу когото има подадени стотици жалби в прокуратурата. Същото лице, преди няколко месеца е нанесло жесток побой на Ангел и е заплашило, че ще го унищожи. И най-вероятно е изпълнил заканата си", твърди Настя. Разследването продължава, надявам се истината да възтържествува, пише още Настя. 

Малко преди Ангел да изчезне, в района имало буря. Настя  се качила на такси и тръгнала да го търси. Спирали на всяка отбивка, викала, но без резултат. Настя си спомня, че същия ден преди да изчезне, баща й имал разправия със съсед - бивш полицай, с когото имали стара вражда. „Ей с тая лопата ще ти разцепя главата, заплашил съседът“, разказва Настя.

Предстои да бъде направена аутопсия, която ще покаже каква е причината за смъртта и основателни ли са подозренията на дъщерята. 

#изчезване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай