Eaton представя компактния и стилен UPS 3S Mini

Eaton представя компактния и стилен UPS 3S Mini
A A+ A++ A

Eaton, водещата компания за интелигентно управление на захранването, пуска на пазара компактното и стилно UPS устройство Eaton 3S Mini. Проектирано за лесна и надеждна употреба, непрекъсваемото токозахранващо устройство поддържа мрежите на домашния офис, смарт дома или системата за сигурност при спиране на захранването от електрическата мрежа.

 

Като най-малкия член на новото семейство UPS за жилищни сгради на Eaton, 3S Mini е стилен и практичен. Притежава елегантен, високотехнологичен дизайн, който се вписва добре във всеки интериор, работи безшумно, не изисква допълнителни кабели и се монтира изключително лесно.

 

В случай на прекъсване на електрозахранването, 3S Mini ще влезе в действие, за да гарантира, че устройствата ще останат свързани. Решението на Eaton за дома може да поддържа работата на IP камера до пет часа, на декодер – до четири часа, а на основен интернет рутер – до 80 минути.

 

Стандартното напрежение на 3S Mini е 12 V, подходящо за домашното оборудване, но ако е необходимо, то може да бъде променено. Устройството дава възможност за избор на четири изходни напрежения, включително 9V, 12V, 15V и 19V, и четири постоянно-токови цилиндрични конектора, подходящи за широк спектър от устройства, спрямо индивидуалните потребности. Избраното напрежение ще бъде показано чрез светлинна индикация с една от четирите светодиодни лампички отстрани.

 

Потребителите на Eaton могат да се възползват от функцията за студено стартиране, която позволява 3S Mini да се използва и като удобен преносим източник на енергия с двойна батерия и капацитет 2200 mAh. В този режим на действие, светодиодите служат като индикатор за захранване и показват оставащата налична мощност. 

 

Пълна информация за 3S Mini е налична на уебсайта на Eaton.

За Eaton

Мисията на Eaton е да подобрява качеството на живот и околната среда чрез използване на технологии и услуги за управление на електрозахранването. Ние предлагаме устойчиви решения, които помагат на нашите клиенти ефективно да управляват електрическата, хидравличната и механичната енергия – по-безопасно, по-ефективно и по-надеждно. Приходите на Eaton за 2021 г. са 19,6 милиарда долара. Ние продаваме продукти на клиенти в повече от 170 държави. Имаме приблизително 85 000 служители. За повече информация посетете Eaton.com.

 

Следвайте ни в Twitter и LinkedIn.

#Eaton

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"