Изложение „Образование за успешна кариера“ разкрива възможности за висше образование в Европа и Азия

Изложение „Образование за успешна кариера“ разкрива възможности за висше образование в Европа и Азия
A A+ A++ A

На 1 октомври, в хотел Интерконтинентал – София,  агенция за образование в чужбина ЕДЛАНТА организира безплатно присъствено изложение с тематичен акцент - най-перспективните възможности за образование в чужбина

 

Лични срещи с представители на университети от Европа и Азия, както и интерактивни презентации със стрийминг (достъпни за всички, които не могат да присъстват физически), са само част от акцентите на традиционното изложение на агенцията за образование в чужбина ЕДЛАНТА. То ще се проведе на 1 октомври (събота) от 11 ч. до 17 ч. в хотел Интерконтинентал.

 

На събитието ще бъдат представени университети от Австрия, Белгия, Гърция, Нидерландия, Испания, Италия, Япония и България. Програмата от презентации включва разнообразни теми: за ранното кариерно ориентиране и как да избереш подходяща и перспективна специалност; за особеностите на кандидатстването в университети в Германия и Австрия, за възможностите за висше образование на английски език в страни, различни от Великобритания и Нидерландия, на какво да обърнеш внимание при избора на подходящ университет, как да финансираш образованието си, кога и как да организираш студентското си настаняване и т.н.

 

Един от акцентите на Изложението ще са възможностите за образование в Белгия, която ще бъде представена с 4 университета. В последните години страната започна да става доста популярна дестинация, която привлича с програмите  на английски език и достъпните учебни такси. 

 

Особен ннтерес предизвиква презентацията, посветена на Япония. През последните години Страната на изгряващото слънце набира все по-голяма популярност като учебна дестинация. Бъдещите кандидат-студенти са привлечени от програмите на английски език, качественото образование в модерна среда, възможностите за реализация в иновативни сфери на бизнеса и науката, и не на последно място – щедрите стипендии, които  които японските университети предлагат. 

 

Посетителите на Изложението ще могат да получат актуална информация за възможностите за образование в европейски страни като Гърция, Кипър, Ирландия, Унгария, Финландия, Чехия, Швеция, интересът към които нараства с всяка година.

 

Кандидат-студентите и техните родители ще научат повече за най-добрата бакалавърската програма по PR и комуникации  в  Милано, както и за разнообразни програми не само на немски, но и на английски език в Австрия и Германия. Желаещите да продължат образованието си във Великобритания или Нидерландия – доскорошните лидери в класациите за най-популярна учебна дестинация, също ще могат да получат отговори на всички въпроси, които ги вълнуват.

 

Участието в Изложението е безплатно, след предварителна регистрация. 

 

За повече информация и регистрация за изложение „Образование за успешна кариера“ https://www.edlanta.com/obrazovanie-za-uspeshna-kariera

#изложение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »