Джигит с Ауди шпори из пешеходна зона във Варна ВИДЕО

Джигит с Ауди шпори из пешеходна зона във Варна ВИДЕО
A A+ A++ A

Нагла постъпка от шофьор на "Ауди" - подкара колата си на пешеходна зона. Джигитът извърши нерегламентираното навлизане на главна пешеходна зона във Варна и възмути разхождащите се варненци и туристи. От споделено видео в мрежата виждаме как шофьорът безочливо управлява автомобила си, а пред него изкача пешеходец, който се опитва да го подсети, че е в нарушение. Наглият водач обаче не се впечатлява и подава газ.

Возилото не е с българска регистрация, което ни води до мисълта, че има възможност шофьорът да е бил заблуден от навигационната система, ако е използвал такава, а вероятно не познава и пътните знаци. 

Варненци настояват съответните органи да се самосезират и наглецът да си получи заслуженото по съответния ред.

"Абе няма ред в тая държава! Къде е родната полиция, питам аз и отговор не искам!", пише в социалната мрежа Фейсбук Никола Николов.

А Милена Георгиева пита: "Този човек надрусан ли е бил?" и допълва: "Изглежда ми абсолютно неадекватен. Добре бе, ти малоумен ли трябва да си, за да продължиш, при положение, че е пълно с хора, СПИРАТ ТЕ, правят ти някакви знаци… Преди да излезе да кара на центъра е имало знаци - забранено, но може да не ги е видял. Ок, ама пак питам… колко трябва да си бавен, за да продължиш да караш на пъпа на центъра?".

Потребителите на Фейсбук лепнаха етикет "Баровец" на наглия тип с "Ауди-то".

Вижте ТУК видеото, което е заснето от Георги Начев.

#Варна #''Ауди''

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"