Диверсията на Путин срещу газопроводите е първа крачка, следва руски ядрен удар

Диверсията на Путин срещу газопроводите е първа крачка, следва руски ядрен удар
A A+ A++ A

Диверсията, която руснаците извършиха срещу собствените си газопроводи в Балтийско море, подсказва подготовка за ескалиране на войната с Украйна с използване на руско ядрено оръжие. Това ще доведе до неизбежна хуманитарна военна мисия на НАТО и помитането на руската армия по земя, въздух и море.

Путин се страхува, че ще види танкове на НАТО пред Кремъл, а руснаците ще ги посрещнат като освободители, докато собствената му армия отказва да му се подчинява.

С диверсията в Балтийско море най-общо Путин казва на всички, че е слаб и знае, че може да бъде отстранен, но който и да дойде след него на власт няма да може да предостави газ на Европа, защото инфраструктурата е унищожена.

Това е точно т. нар “Неронов декрет” на Хитлер, да се унищожава Германия пред настъпващите военни части на съюзниците.

Живеем в интересни, но и предателски времена. Рязбира се, България и Унгария, както през ВСВ не пропуснаха да се наредят рамо до рамо в реалността до новите нацисти на Путин. Не могат официално, но правят всичко по силите си неофициално.

Но където има нещо приличащо на нацизъм и военни престъпления, там после ще има и възмездие не само за извършителите, но и за колаборационистите.

КОМЕНТАРЪТ Е ОТ ФЕЙСБУК ПРОФИЛА НА ЕНЕРГИЙНИЯ ЕКСПЕРТ И ПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗАТОР - СТЕФАН ГАМИЗОВ.

#диверсия #изтичане на газ #Балтийско море

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »