Емили с тротинетката: Спирам да фуча! Не искам да вляза в затвора

Емили с тротинетката: Спирам да фуча! Не искам да вляза в затвора
A A+ A++ A

"Спирам да карам с такава скорост по магистралите. Не искам да вляза в затвора", каза Емили с тротинетката. "Давам си сметка, че следващия път вече няма да ми се размине с глоба", опасява се любимата на бившия културист Тихомир (Мелиса) Рангелов, цитирана от България Днес.

Тя е категорична, че "полицията трябва да сваля от колите опасните шофьори".

"След жестоката катастрофа на Околовръстното шосе онзи ден е абсолютно ясно, че полицията трябва да взима книжките на такива хора като шофьора на поршето. Аз съм за това да им бъдат налагани строги наказания, включително и недопускане да управляват автомобил. Тези шофьори си въобразяват, че са царе на пътя, а всъщност са опасни за хората. На тях обаче не им налагат глоби, а на мен заради тротинетката, която не е заплаха по пътя и не е наранила никого. А и аз спазвам правилата за движение", възмущава се Емили.

Бившето момче добавя, че ще внимава много с мощния мотор, с който нестандартната двойка се сдоби преди няколко дни.

"Нито аз, нито Тихомир имаме книжки за мотор. Но ще изкараме. Тихомир обеща в една телевизия, че ще прави "тиу" с 300 км/ч, но аз ще заключа мотора, защото знам, че е голям любител на високите скорости", категорична е Емили. Наскоро нейното вече знаменито сред възрастовата категория до 18 възклицание "фиу по магистралата", се превърна в рефрен на ново рап парче. Сега скандалното блонди вече държи да я наричат "призракът на пътя". Очаква и покана от Николаос Цитиридис, за да изкаже в студиото на неговото предаване възгледите си за живота, любовта и "още нещо".

Преди половин месец избраницата на бившия атлет пострада повторно след инцидента на Околовръстното. При второто ѝ ПТП тя се заби с 30 км/ч в бус, който я засякъл, пъплейки с 5 км/ч на велоалея в района на столичните Пет кьошета. При удара трансмомичето получи комоцио, а тестовете за наркотици във ВМА показаха наличие на упойващи вещества в кръвта й. Нейният любим Тихомир тогава обясни, че тези резултати се дължат на антидепресантите, които пиела Емили.

"Вратата на буса беше смачкана. Поделихме си с шофьора разходите по щетите, но по-голямата част от тях ще бъде изплатена от застрахователите, тъй като и моята тротинетка е застрахована", обяснява Емили.

Напук на крехката си визия блондинката подчертава, че е много войнствена. "Както мога да се чувствам наранена, така съм способна да дам отпор с юмруци, а когато съм ядосана, ставам невероятно силна и никой не може да ме спре", разкрива Емили.

Тя е готова да запаше оръжие и да се бие на фронта. "Не ме е страх! Аз строявах всички, които се опитваха с насилие да ме откажат от мечтата да бъда "принцеса Емили". Доказах, че ще бъда това, което съм! През годините в Плевен все гледах пътната табела към София и знаех, че някой ден ще стигна до столицата и ще я покоря", спомня си Емили.

Нейният възлюбен Тихомир обаче изненадващо за богатирската си физика не е така войнствено настроен. Много от феновете му подозираха, че културистът е с руски паспорт, тъй като покойната му майка е рускиня от Самара.

"С български паспорт съм и не подлежа на мобилизация", каза за вестника бившият културист. По думите му в Русия той почти нямал живи роднини с изключение на баба си и вуйчо си.

#Емили

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай