Принц Джордж към съучениците си: Внимавайте! Баща ми ще бъде скоро крал

Принц Джордж към съучениците си: Внимавайте! Баща ми ще бъде скоро крал
A A+ A++ A

Принц Джордж демонстрира дръзко поведение към съучениците си. 9-годишното момче ги призова да внимават, тъй като баща му принц Уилям е наследник на британския престол. Това твърди кралски експерт, цитиран от Daily Express.

В книгата си "Новите кралски особи" Кейти Никол изказва предположение, че момчето добре разбира монархията и ролята на семейството си. Съобщава се, че децата на принц Уилям и Кейт са възпитани в "чувство за дълг".

Кралският кореспондент и автор на Vanity Fair заяви: "Те възпитават децата си, особено принц Джордж, с осъзнаване на това кой е той и каква роля ще наследи, но се стремят да не ги натоварват с чувство за дълг".

"Джордж разбира, че един ден Уилям ще бъде крал. И като дете се кара с приятелите си в училище, надвиквайки ги с убийствената реплика: "Баща ми ще бъде крал, така че по-добре внимавайте", твърди още кореспондентът, пише Нова.

Бъдещият крал - принц Джордж, и сестра му Шарлот демонстрираха безупречно поведение по време на траурната церемония за кралица Елизабет II. Двамата бяха най-младите членове на кралското семейство, които последваха ковчега на бившия монарх.

#принц Джордж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Инбет Казино