Белобрадова попиля диванния философ Слави с много истини

Белобрадова попиля диванния философ Слави с много истини
A A+ A++ A

Кандидатът за депутат от ДБ - Елисавета Белобрадова (втората отляво-надясно на снимката), сравни със земята Слави Трифонов, който снощи пробва да натрупа точки като пусна статус, е гледа мача Северна Македония - България и разви странни тези. Известната в социалните мрежи като Letiashtata Kozzila Erato дама обаче го попиля, с много истини и логика.

ЕТО КАКВО НАПИСА ПО ТЕМАТА ЕЛИСАВЕТА БЕЛОБРАДОВА:

“Седя и гледам мача България - Северна Македония” пише в поредния си статус Слави Трифонов и това начало обобщава всичко, което той е направил по темата Република Северна Македония откакто се помня.

Ако писането на статуси беше политика, аз също щях да си купя диван, но реалността е, че политика се прави на терен. Ходи се в Република Северна Македония, говори се с хората, говори се с организациите на българите в Македония. Ходи се в Прилеп, Битоля, Крива Паланка, Охрид и Скопие.

Ходи се по социални институции, ходи се в българския културен център. Върши се работа. Ако РАБОТААААААА! го викахме толкова силно, колкото МАКЕДОНИИИИИЯЯЯЯ и ако някой беше свършил въобще нещо последните вече 13 години, нямаше да сме на това дередже.

А, и трябва много истински чувства в сърцето за Македония. Истинска обич.

Наместо това големият политически лидер гледа мач. На този мач има агитки, които произвеждат новина под щедрото дарителство на определени политически сили в Република Северна Македония, а той това чака.

Човек от диван, нестъпвал в Народното събрание, нестъпвал последните години в Северна Македония, си прави политическа предизборна кампания, стъпвайки на мнението на футболни агитки.

Изключително неприятна атмосфера за отбора на България, страхотно е, че всички играчи се държаха като достойни граждани на България, а и победиха, каквато е и голямата цел на всяко състезание.

Лошо е когато политическите лидери са просто поредната агитка, която крещи с пликче семки отстрани.

И нека не забравяме най-важната поанта - в големия геополитически мач, когато Република Северна Македония и Република България враждуват, печели Русия.

Този мач го гледаме от десетилетия - организиран, платен, купен и продаден със съответните диванни глашатаи. Но и на това му свършва времето.

ЕТО ГО И СНОЩНИЯ ПОСТ НА ТРИФОНОВ:

#елисавета белобрадова #Слави Трифонов #Северна Македония

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници