Як хейт по боркинята Елица от "Игри на волята" в нета: Подло същество, гнила ябълка!

Як хейт по боркинята Елица от "Игри на волята" в нета: Подло същество, гнила ябълка!
A A+ A++ A

Очаквано и новият сезон на "Игри на волята" предлага солидно количество интриги, сплетни и удари под кръста, както обикновено се случва в риалити форматите. Този път под прицел е спортистката Елица от племето на "Непобедимите", която си навлече жесток хейт в мрежата с поведението си.

"Тази Елица е срам за всички спортисти. Спортистите трябва да дават пример. А тя показва само егоизъм, да не говорим, че на последната игра се смееше нагло и се опитваше да дразни Касим. Не й прави чест. Изобщо... много подло същество".

"Тази Елица е злобна и гнила душица! Можеше да се откаже, за да отстъпи победата на Касим, вместо да говори за храна през цялото време. Гадина! Вън!"

"Малко се оливате с хейта по Елица. Направо ги смаза на играта. Говорила била за храна. Е, и? Психоатаките са част от играта. Ралица, като им вре пици в муцуните като са най-прегладнели не съм чул да я храните", са само малка част от коментарите в социалната мрежа след петъчното издание на формата. Една от основните причини за масовото недоволство е поведението на Елица по време на едно от състезанията.

27-годишната варненка, която е олимпийски медалист и има бронзов медал по борба в Рио де Жанейро през 2016-та, май сериозно прекалява с изказванията и претенциите, но да видим дали това не е част от стратегията й.

#Елица Янкова #"Игри на волята" #Игри на волята

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »