Най-успешните и благоприятни дни през октомври

Най-успешните и благоприятни дни през октомври
Pixabay
A A+ A++ A

Октомври е чудесно време да се сприятелим с интуицията си, тъй като планетите и звездите ще се опитат да ни помогнат в трудни ситуации, като изпращат различни знаци и събуждат вътрешния ни глас.

Ето кои дни през октомври ще са най-успешни и благоприятни:

1 октомври – Венера в опозиция с Юпитер

Октомври започва с благоприятен ден, в който Венера и Юпитер ще се намират от противоположните страни на Земята. Това хармонизира силата им, което ще ни улесни много при решаването на сложни проблеми в работата и бизнеса. Много от нас ще могат в този ден да разберат какво искат от живота.

3 октомври – Край на ретроградния Меркурий

Това е много важен, ако не и най-важният ден от октомври. Меркурий най-накрая ще се върне към нормалното, поради което ще бъде възможно отново да се занимавате с всякакъв вид работа. Денят е чудесен за пътуване, пазаруване, бизнес комуникация, интервюта, изпращане на автобиографии. Възможно е хората, които са работили усилено през последните две седмици, да могат да получат награда за това - бонус, повишение, късмет.

10 октомври – Най-благоприятният ден от октомври и есента като цяло

В този ден ще се случат три благоприятни събития. Първата е огледална дата. 10.10 е идеален ден за общуване, срещи, запознанства, флирт. Опитайте се да прекарвате повече време с любимите хора и семейството. Ако имате някакви разногласия, единицата, която ще бъде начело в този ден, ще помогне за разрешаването им.

Второто събитие на 10 октомври е пикът на потока на Драконидите. Астролозите наричат ​​този ден идеален за скъпи придобивки, преобразяване на външния вид и започване на ремонт в дома.

Също на 10-и Меркурий ще се премести във Везни. Неговата енергия няма да стане отрицателна, но значително ще отслабне, така че в този ден ще бъде възможно да отделите свободно време за почивка и да не правите нищо. Планетата ще се успокои, така че и ние ще се успокоим заедно с нея. Този понеделник ще ви е по-лесно да вземате трудни решения и да решавате дилеми.

12 октомври – Меркурий в опозиция с Юпитер

Друга опозиция на планетите ще се отрази на живота ни на 12-и. Меркурий и Юпитер се чувстват страхотно в тази позиция, допълват се перфектно и правят всичко възможно хората да се сближат. Ако имате обтегнати и трудни отношения с приятели, роднини или партньор, тогава в този ден можете да се опитате да ги доведете до спокоен, сериозен разговор.

21 октомври – Пик на метеорния поток Ориониди

Пикът на активност на този ярък, но не много мощен звезден поток ще бъде на 21-ви. Астролозите смятат, че в периода на пикова активност на Орионидите е важно да се обърне специално внимание на любовната сфера. Можете да срещнете хора, да признаете любовта си. На този ден астролозите силно препоръчват да правите добри дела за роднини и приятели, да сключвате мир с враговете. Съзвездието Орион, в което се намира радиантът на потока, придава на метеорите специална сила. Не забравяйте да си пожелаете нещо, дори и да не видите падащи звезди в този ден.

24 октомври – Край на ретроградния Сатурн

Последният благоприятен ден от октомври ще бъде много важен. На 24-и ще има важна промяна в съзнанието на много хора. Те ще разберат важността на някои събития от миналото. Възможно е много от нас да успеят да поемат нов курс към мечтата си. Много от нас ще станат по-независими. Определено това ще бъде един много важен и приятен ден, в който ще имаме много мотивация в сферата на любовта и работата. Страхотен е за почистване, пренареждане на мебели и промяна на околната среда като цяло.

Източник: Една.бг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »