Новолунието във Везни променя живота на тези зодии

Новолунието във Везни променя живота на тези зодии
A A+ A++ A

На 26-и септември ни очаква новолуние във Везни. Любовта е във въздуха на този ден и завладява всички ни. При много от зодиите ще се усети, че е време за ново начало, но 4 зодиакални знака ще са най-повлияни от събитието. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

Овен

Ново начало, свързано с романтичните връзки и партньорствата чака Овните. Те ще са окуражени активно да преследват хармонията, да се социализират и да правят връзките по-силни и здрави. В началото може да им е малко некомфортно, тъй като са независими знаци, а сега ще разчитат на отношенията с другите. Но връзките ще ги вдъхновяват и ще предложат възможности за личностно развитие. Чудесно време да се заобиколят с хора, които обичат.

Рак

Тях също ги чака ново начало. То ще е свързано с връзките, отношенията с околните, баланса, хармонията в дома и семейния живот. Точно сега е добре да се обградят с роднини или да поканят гости, които обичат в дома си на събиране. Може да направят някои промени в жилището, да създадат нов декор или дори да се преместят. Ще стоят вкъщи и ще се наслаждават на комфорта.

Везни

Сега е техният сезон и новолунието е в техния знак. Не е изненада, че то влияе най-много на тях. Връзките в момента са най-голям приоритет за тях. Но ще бъдат и подтикнати да предприемат ново пътуване, свързано с личностното им развитие. Везните много държат на връзките и ще им е трудно да се фокусират само над независимостта си. Но ще трябва да преследват нови цели и да вършат неща, които им позволяват да се свързват с хора, с които си приличат и да създават връзки с тях. Да намерят нови начини да се свързват с другите - да има баланс в отношенията.

Козирог

При тях на фокус са имиджът и кариерата. Ново начало в тези сфери - ще създават нови връзки и контакти. Чудесно време да работят съвместно с бизнес партньор и да направят колаборация с някого, свързана с креативен проект. Козирозите са работливи и държат на целите си. Да помислят по какви нови начини могат да се свързват с хора чрез професионалните си занимания. Те са приятелски настроени, социални и любезни, нека покажат тази своя страна.

Източник: "Марица"

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »