Плажна неделя! До 26°С днес, морето - 22°

Плажна неделя! До 26°С днес, морето - 22°
A A+ A++ A

През почивния неделен ден ще е предимно слънчево, следобед над Западна и Централна България – и с временни увеличения на облачността, но ще е предимно средна и висока. Ще продължи да духа слаб вятър от югозапад. Максималните температури ще се повишат и ще бъдат между 22°С и 26°С.

Времето по Черноморието

През нощта срещу неделя ще е предимно ясно и почти тихо. В сутрешните часове видимостта ще бъде намалена. През деня ще е предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от югозапад. Максималните температури на въздуха ще са 23-25°, на морската вода - около 16-22°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Времето в София

През нощта срещу неделя ще е предимно ясно и почти тихо. Минималните температури ще се понижат и ще са близки до нулата. Не са изключени и слани.

През деня ще преобладава разкъсана, предимно средна и висока облачност. Максималните температури ще се повишат и ще са между 22-23°С.

Времето в планините

остава хладно, с минусови температури в сутрешните часове. През деня ще преобладава разкъсана облачност. Ще продължи да духа слаб вятър от югозапад. Максималната температура на 1200-1300 метра ще е около 16°C, на 2000 метра – около 10°C.

Времето на Балканите

През следващите 48 часа атмосферата над източната част от  Балканския полуостров ще остане стабилна и затоплянето ще продължи. Над крайните  западни райони се очакват валежи и гръмотевици.  Очакваните максимални температури ще са между 23-29°C.

Източник: MeteoBalkans
 

#прогноза за времето

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »