Мира Добрева насмота хейтър: Марш оттук, копелдак!

Мира Добрева насмота хейтър: Марш оттук, копелдак!
A A+ A++ A

Едно от топ лицата на БНТ - чаровната и миловидна водеща Мира Добрева, се оказа не чак толкова нежна и смирена, колкото изглежда външно. Мокрият сън на 2 поколения мъже показа "рога" и влезе остро на нейн душманин, който си позволи да я нападне със злостен коментар в социалните мрежи.

Явно русата фурия не си оставя "коня в реката" и умее отлично да се защитава.

"Възхищавам се много на упоритостта на Мира Добрева. След толкова години в ефир никой не я гледа, но тя продължава да се натиска да води..", пише й потребител в социалните мрежи. На който блондинката отвръща така: "Ти, ако се натиснеш, дали някъде ще те вземат? То ако ставаше с натискане, досега всички да са в телевизията. Защото с тъпи коментари всеки може. Ама като застанете пред окото на камерата, ви се свиват топките. Дето ги нямате."

Факт е, че Мира Добрева е от години действаща водеща на БНТ, независимо от рокадите в ръководството на държавната медия. Отделно успя да напише две книги, които продължават да жънат немалки успехи, а в социалните мрежи е сред най-популярните лица у нас, следват я хиляди нейни фенове, а всяка нейна публикация получава одобрения.

#мира добрева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"