Шоуто продължава! Емили Тротинетката маха гащи пеш по магистралите (ВИДЕО)

Шоуто продължава! Емили Тротинетката маха гащи пеш по магистралите (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Емили Йорданова, която стана известна като Емили Тротинетката, се отказа от екстремното возене на две гуми и буквално запали джапанките си по магистрала „Хемус“, пише "Телеграф".

„Летящата“ девойка тръгна пеша по аутобана и документира разходката си с видео, което пусна в Инстаграм.

„Я познайте! ... - Къде ходя пеша??? Разбира се, че отново съм на магистралата, този път без тротинетка, а пеша със собствените си крака!

Просто винаги, когато ми се разхожда - любимото ми място за разходка е на Магистралата!. Там е приятно за разходка, защото както ходя бързо, километрите се нижат един след друг и аз неусетно се озовавам на 10-ия километър на магистралата без никакъв проблем!“, написа Емили към видеото. „Докато ходя по магистралата се наслаждавам на интересни гледки към планини ( Стара планина, Витоша и др. ) и красиви полета и естествено в далечината зад мен или пред мен се кефя на София!!!

Много хора, които ме задминават с автомобилите ми подсвиркват, поздравяват и снимат! А някои остават изумени, как и защо ходя пеша по магистралата! Но пък тук искам да подчертая, че кефа и удоволствието са много по-големи, когато ходиш пеша по магистралата, отколкото да пътуваш в кола или автобус!“, добавя Камикадзето, като подчертава, че относно безопасността ходи плътно вдясно на аварийната лента на аутобана!

Само преди десетина дни любителката на екстремните скорости се озова в „Пирогов“ след сблъсък с микробус. Преди месец пък се преби, докато летеше със 100 км/ч по столичното околовръстно шосе.

Летящата Емили обяви, че продава тротинетката и започва да кара курсове за мотор. Иска да си купи и пистова машина.


 


 

#Емили

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »