Мъри е извадил премии от джоба си за играчите след боя над ЦСКА

Мъри е извадил премии от джоба си за играчите след боя над ЦСКА
A A+ A++ A

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е дал премия на футболистите след победата с 2:0 в дербито срещу ЦСКА в неделя, пише "Тема Спорт". Мъри е извадил лични средства от джоба си и е наградил играчите си за успеха над червените. Той е останал много доволен от представянето на отбора, от тактическата дисциплина и тоталната агресия на всичките си възпитаници и е решил да повдигне допълнително духа в тима. През този сезон футболистите прибират по 1000 лева за победа в Първа лига, като не е изключено те да са завишени за двубоите срещу ЦСКА и Лудогорец.

Все още не е ясно дали футболистите ще бъдат наградени с премии и от генералния спонсор Palms Bet, който след дербито честити успеха на сините. Букмейкърската компания направи това след спечелването на Купата на България през май. Играчите на Левски получиха допълнителни бонуси през тази кампания за отстраняването на ПАОК в Лигата на конференциите. Тогава компанията Еврохолд даде отборна премия в размер на 20 000 евро.

В същото време в клуба се очакват и сериозни приходи от билетите в дербито. Около домакинството на ПАОК в първия квалификационен кръг на Лигата на конференциите сините отчетоха рекорден приход от 549 167 лева. От началото на сезона Левски игра 6 домакинства - 4 в Първа лига и 2 в евротурнирите. Преди старта на официалните двубои от "Герена" бяха обявили официално, че от започването на кампанията "Левски е вечен" през февруари постъпленията на клуба от билети са точно 1 995 676,14 лв., като все още не са отчетени приходите от дербито с ЦСКА, като те ще бъдат обявени в следващите дни.

#Станимир Стоилов - Мъри #"Левски"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"