Петков: Борисов така и не направи АМ Хемус, а парите отидоха в приятелския кръг ВИДЕО

Петков: Борисов така и не направи АМ Хемус, а парите отидоха в приятелския кръг ВИДЕО
A A+ A++ A

Бившият премиер Кирил Петков насоли здраво Бойко Борисов, защото АМ Хемус не бе довършена по време на мандатите на ГЕРБ на власт. Нещо повече - Петков директно обяви, че парите за аутобана за потънали в "приятелския кръг" на лидера на ГЕРБ. Вижте клипа, който ПП заснеха по темата:

България няма магистрала „Хемус“. Това, което има, е лошо изпълнено, некачествено, опасно за живота, защото са крадени милиони. Магистралата, използвана от Борисов като негова визитна картичка, така и не стана готова в рамките на неговото управление. А милионите отделени за нейното довършване изчезнаха малко след като той падна от власт. Заварихме основни ремонти на пътни съоръжения, тунели, виадукти – изпълнявани без одобрени проекти, без разрешения за строеж, без надзор и без гаранции. Заварихме схема за насочване на огромни парични средства към избрани фирми от приятелския кръг.

Само до преди 7 месеца държавата слугуваше и се страхуваше от мафията, но ние показахме, че е дошло време мафията да се страхува от държавата. Време е да си довършим работата! Да реформираме Антикорупционната комисия, така че да преследва корумпираните, за да създадем една променена България за нашите деца.

#Кирил Петков #АМ Хемус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »