"Спаси София": Дори в Белград редят паветата по-качествено, отколкото тук ВИДЕО

"Спаси София": Дори в Белград редят паветата по-качествено, отколкото тук ВИДЕО
A A+ A++ A

Гражданската платформа "Спаси Софи" - лидирана от младия общински съветник Борис Бонев, продължава да сочи безхаберията, които властващите в столицата вършат. Този път на техен прицел попаднаха зле наредените павета в центъра на София. За съпоставка Борис Бонев даде не някой друг, а съседката ни Сърбия, която дори не е член на ЕС. 

ЕТО КАКВО СЕ ПОЯВИ В СТРАНИЦАТА НА "СПАСИ СОФИЯ":

"Тези павета искам да ги наредите така, че 100 години да не мръднат!" - така се прави в Белград при пренареждането на обикновен гранитен паваж. Това би казал всеки нормален кмет!

Но София няма кмет, който да каже това на тукашните строители. Вместо кмет, имаме некачествени ремонти, протекции за вечните строителни фирми, пробиване на срокове, опити за намиране на оправдания, ремонти на ремонтите...

Това е срамно! Но не толкова за управляващите София от 17 години. Срамно е за всички нас, които допуснахме тази гавра с нашия град и с нас самите. Време е за решаваща битка, в която ще бъдат впрегнати всякакви придворни "медии", "анализатори", "компромати"... Но сме длъжни всички заедно да я спечелим!

#"Спаси София" #Борис Бонев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"