Феновете на Селтик се изгавриха с кралицата в сюблимен момент

Феновете на Селтик се изгавриха с кралицата в сюблимен момент
A A+ A++ A

Запалянковците на Селтик са известни с не особено добрите си чувства към монархията във Великобритания. Докато феновете на големия враг Глазгоу Рейнджърс направиха цяла хореография, за да почетат починалата през миналата седмица кралица Елизабет II, тези на „детелините“ направиха точно обратното.

В двубоя срещу Сейнт Мирън, в който Селтик допусна първа загуба в шампионата от една година насам, запалянковците на тима издигнаха банери срещу кралското семейство.

На тях пишеше: „Ако мразите кралското семейство, пляскайте с ръце“. Те го издигнаха по време на минутата мълчание в памет на кралица Елизабет II, която бе съпроводена с ръкопляскания от целия стадион.

Старши треньорът на тима Анге Постекоглу отказа да коментира случая, като само заяви: „Разбирам защо има интерес, но аз съм мениджър на футболен клуб и седя на пресконференции, за да говоря за футбол“.

В двубоя през седмицата срещу Шахтьор Донецк феновете на шотландския гранд отново изразяваха неодобрението си към Короната с плакати, заради които клубът подлежи на дисциплинарно производство от УЕФА.

#"Селтик" #кралица Елизабет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"