Венета Райкова обвини ретроградния Меркурий за прецакано коляно

Венета Райкова обвини ретроградния Меркурий за прецакано коляно
Инстаграм
A A+ A++ A

Бившата телевизионна водеща и настояща писателка Венета Райкова закъса със здравето. Тя е забелязана в Ортопедичната болница в Горна баня с болки в крака. Здравословните проблеми за Венета започват на самия 15 септември. Вместо да изпрати сина си Патрик на училище, тя отива болницата, където е прегледана по най-бързия начин.

Самата Венета потвърди, че има проблем с коляното и трябва да носи специална ортеза (нещо като наколенка - б.а.), но се надява на бързо възстановяване.

Малко по-късно телевизионерката разкри още подробности и пред своите приятели в социалните мрежи.

"Оказа се, че кракът ми е много слаб и няма толкова малка ортеза. Направихме специална поръчка, чакаме доставка и затова сега трябва да лежа у дома", разкри Райкова. За случилото се тя "обвини" ретроградния Меркурий, който вещае проблеми до 2 октомври.

След дълго затишие относно личния й живот в последните седмици Райкова изненадва почитателите си с интересни откровения.

Първо разкри, че е нещастно влюбена в мъж зодия Водолей, след това показа ръката на тайнствен мъж, с когото вечеря в дома си.

Междувременно не пропусна и новината, че бившият й съпруг Тихомир вече има нова жена до себе си. "Няма причина, поради която аз да коментирам личния живот на човек, с когото съм разведена от почти 5 години, и всеки е поел по своя път", лаконична е Райкова.

Откакто е официално разведена, Венета така и не се е показвала официално с друг. Първоначално твърдеше, че се чувства добре сама и няма нужда от нов. След това постепенно започна да намеква за бурния си сексуален живот, но без да търси сериозна връзка. През лятото се похвали и с немалък брой снимки от луксозни дестинации. В предишни свои пътувания тя не пропускаше да уточни финансовата си независимост, но напоследък избягва темата. Някои от почитателите й все пак имат едно наум дали някои от историите й не са просто сюжет от нова книга, пише „Уикенд”.

#Венета Райкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"