В гранда Ливърпул си спомниха за Ники Михайлов

В гранда Ливърпул си спомниха за Ники Михайлов
A A+ A++ A

В Ливърпул се сетиха за бившия си вратар Николай Михайлов. Английският гранд привлече стража преди началото на сезон 2007/08, когато мениджър на тима бе Рафа Бенитес.

Местният вестник "Ливърпул ехо" направи материал, посветен на всичките привлечени от испанеца играчи в клуба, бройката на които е 64.

"Българският вратар Николай Михайлов се присъедини към Ливърпул, но веднага клубът бе връхлетян от проблеми - не успя да му издаде работна виза. Така стражът на практика изкара тригодишния си контракт с тима от "Анфилд" под наем в Твенте, преди за постоянно да подпише с нидерландците през 2010-а. След това игра в Турция и Кипър, преди да се завърне в Левски, откъдето дойде в Ливърпул", отбелязва изданието.

Михайлов започна кампанията като титуляр под рамката на сините, но в последните двубои бе на пейката, отбелязва "Тема спорт". Той загуби мястото си в състава след отпадането от малтийския Хамрун Спартанс в Лигата на конференциите. Все още не е ясно дали ще пази срещу ЦСКА за сметка на Пламен Андреев.

#Николай Михайлов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"