Време е за пътуване до „Амстердам“ за един от най-необикновените престъпни заговори

Време е за пътуване до „Амстердам“ за един от най-необикновените престъпни заговори
A A+ A++ A

На 7 октомври отиваме в Амстердам, за да разкрием един от най-шокиращите и необикновени престъпни заговори в историята на Америка. Носещ неподправения творчески почерк на режисьора и сценарист Дейвид О. Ръсел и включващ повече от впечатляващ актьорски състав, начело с Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Рами Малек, Робърт Де Ниро и много други, Амстердам разказва невероятно увлекателна, сложно заплетена и шокираща история, която по изключително забавен и интелигентен начин комбинира исторически факти и измислица, доказвайки ни за пореден път на какво е способен човек в името на честта и парите. 

Новият трейлър на филма ни запознава с, меко казано, колоритните главни действащи лица, замесени в амстердамската афера, и засилва мистерията около истинския извършител на печалното престъпление в центъра на сюжета и тайната организация, твърдо решена да владее света. Но кой е убиецът? И наистина ли главните герои са толкова невинни, колкото се изкарват?  Отговорите на тези и на много други въпроси, ще ни бъдат поднесени чрез уникална атмосфера, много черен хумор и забележителни изпълнения от страна на звездния актьорски състав! Амстердам обещава незабравим криминален епос, който е една от задължителните  кинодестинации тази есен.

За филма:

Действието на Амстердам се развива през 30-те години на ХХ в. и разказва за двама войници и една медицинска сестра, които са обвинени в убийство, което не са извършили. Докато разследващите дишат във вратовете им, тримата приятели, които са дали обет да се защитават един друг на всяка цена, трябва да открият истинския извършител на престъплението и да изчистят имената си, преди да е станало прекалено късно. Ситуацията се усложнява допълнително, когато колоритното трио се натъква на скандална конспирация с невиждани мащаби. 

Режисьор и сценарист на Амстердам е петкратно номинираният за „Оскар“ Дейвид О. Ръсел (Трима крале, Боецът, Наръчник на оптимиста, Американска схема), а в ролите освен Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Рами Малек и Робърт Де Ниро, ще видим не по-малко впечатляващите Зоуи Салдана, Крис Рок, Аня Тейлър-Джой, Майк Майърс, Тимъти Олифант, Майкъл Шанън, Андреа Райзбъроу, Матиас Схунартс, Алесандро Нивола, Тейлър Суифт и др. Продуценти са Арнън Милчън, Матю Бъдман, Антъни Катагас, Дейвид О. Ръсел и Крисчън Бейл. 

Разкриваме провокативната мистерия на Амстердам на 7 октомври, само в кината. 

#Амстердам

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"