Екшън на ГКПП „Капитан Андреево”

Екшън на ГКПП „Капитан Андреево”
A A+ A++ A

Екшън на ГКПП „Капитан Андреево”. Наложило се е граничен полицай да стреля със стоп патрон заради буйстващ шофьор на камион. Всичко се развива на кантарите на граничния пункт, през които минават товарните автомобили, информира NOVA.

Оказва се, че турският шофьор няма разрешително за транзитно преминаване и отказва да го заплати. Спира на кантара и не си тръгва. Тогава на помощ на митничарите идват гранични полицаи.

Първият полицай прави опит да убеди турския гражданин, който вече се е бил заключил в кабината на камиона, да я напусне. С увещания обаче нещата не се получили. Впоследствие са изпратени още двама служители, които започнали да го убеждават да напусне платното. Отказал е, като заявил, че е убеден, че с разрешителното трябва да премине и докато не пристигне представител от турското консулство в Пловдив, нямало да мръдне камиона”, обясни началникът на ГКПП „Капитан Андреево” Емил Гочев.

Докато полицаите са на степенките на камиона, шофьорът тръгва рязко назад. Служител на реда, който бил пред превозното средство, се принудил да използва оръжие със стоп патрон, за да предпази колегите си. Все още е рано да се каже какви ще бъдат санкциите за турския водач.


 

#ГКПП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »