Жътварската луна обръща живота на тези зодии

Жътварската луна обръща живота на тези зодии
Pixabay
A A+ A++ A

На 10-и септември ни чака последното пълнолуние за лятото. То ще бъде в знака на Риби, които са мечтатели и идеалисти. Събитието в събота ще донесе разкрития и ще ни накара да видим възможностите си. Ето на кои зодии т.нар. Жътварска луна ще донесе най-много промени, според "Elite Daily".

Близнаци

Фокусът при тях ще е върху надеждите и мечтите, свързани с кариерата и занаятите. Те ще мечтаят смело. Ще забележат някакво откритие относно идеалите си в професионалния живот. Ще помислят какво биха направили в работата си, ако нямаше граници и лимити. Близнаците са малко разсеяни от детайлите, но сега е прекрасно време да погледнат общата картина.

Дева

Последните седмици бяха заети за тях. В събота е кулминацията и тя ще е свързана с връзките. Ще се изправят срещу надеждите и идеалите, които имат за отношенията си с другите. Те мислят логично, което значи, че трудно позволяват на себе си да прегърнат възможностите, които не са точно пред очите им. Но сега ще имат надежда за някои свои връзки и за това какво те ще им донесат в бъдеще.

Стрелец

Домът и семейството са на фокус при тях. Ще помислят върху идеалите си, свързани с това къде и при кого търсят комфорт и утеха. В центъра на вниманието им ще е и това към какво се стремят в личния си живот. Те искат винаги да мислят извън кутията. Сега мечтите и надеждите им ще бъдат разкрити.

Риби

Голяма седмица пред тях. Пълнолунието е в техния знак и фокусът е върху текущите им надежди, желания, мечти и идеали. Ще поразсъждават върху теми, свързани с тяхната идентичност. Ще помислят как се фокусират върху личните си амбиции. Сега е времето да разучат какви възможности имат, да изследват дори тези, които не са точно пред очите им. Да не се страхуват да мечтаят, нека имат смели и големи мечти, дори да им се струва безсмислено, пише teenproblem.net.

#пълнолуние #зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"