Свалени знамена и цветя за Елизабет Втора и в София

Свалени знамена и цветя за Елизабет Втора и в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
A A+ A++ A

Българи и чужденци, които са в София в момента, почетоха паметта на британската кралица Елизабет Втора като поднесоха цветя.
Британското посолство в София осъмна с наполовина свалени знамена в знак на траур след кончината на кралица Елизабет Втора. Още снощи, след като от Бъкингамския дворец съобщиха, че кралицата е починала вчера следобед, пред посолството дойдоха хора, за да отдадат почит пред паметта ѝ и да оставят букети с цветя.

Знамето в Британската резиденция в София също бе свалено наполовина.

В памет на Нейно Величество Кралицата, Британското посолство в София ще отвори съболезнователна книга, съобщиха от дипломатическата мисия.

Съболезнователната книга ще бъде отворена днес от 15:00 до 17:00 часа, а след това от понеделник до сряда - от 10:00 до 16:00 ч.  Тя ще бъде в Британската резиденция на булевард „Васил Левски“ 36 в София.

Всички, които искат да поднесат цветя, не трябва да носят със себе си големи или обемисти предмети. Всички гости подлежат на проверки за сигурност, посочват от дипломатическата мисия и припомнят, че всеки трябва да има със себе си документ за самоличност.

 

#Кралица Елизабет Втора #кралица Елизабет #кралица Елизабет II

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"