Тази дама изкара всички извън контрол във "Фермата"

Тази дама изкара всички извън контрол във "Фермата"
A A+ A++ A

Скандалите във "Фермата“ започнаха още от сутринта и разбира се в центъра им бе Аксения. Отново желанието й да се набърка навсякъде подразни останалите, които скочиха срещу нея.

Идеята й в закуската да присъства морков и лук поляти със сосче не им се понрави и този път Елена бе тази, която й се възпротиви и съответно стана враг номер две след Мажена.

"Мажена не ме напрегна, напрегна ме Елена. Тя ме предразполага за конфликти. Наистина не искам да пипам в кухнята, там става най-голямата лудница, всички жени ей там. Само идвам, ям и заминавам!", каза Аксения. 

Останалите също се отдръпнаха на дистанция и я оставиха да работи сама.

"Радо и Аксения не могат да пренебрегнат собственото си его на лидери затова работят сами", каза Камелия. Но постепенно и Радо се оттегли от общуването си с нея.

Работим в синхрон, но се опитва да ме командва. Само че не е познала, тук удря на камък, при мен не се получава.

В крайна сметка остана съвсем сама. Тези зараждащи се разделения и конфликти в новите участници се задълбочават ден след ден и скоро лагерите ще бъдат заформени.

При старите все още не се наблюдава този процес, но све пак те малко или много се познават и са минали веднъж по този път.

#"Фермата"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »