Припомниха за аудиенцията на Радев при кралицата с интересни детайли СНИМКИ

Припомниха за аудиенцията на Радев при кралицата с интересни детайли СНИМКИ
A A+ A++ A

Президентът Румен Радев изразява съболезнования на Негово величество Чарлз III, кралското семейство и народа на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия по повод кончината на Нейно Величество кралица Елизабет II, съобщиха от Президентството.

„С нейната кончина Великобритания и светът губят забележителен държавник, белязал с живота и делата си цяла епоха“, заявява президентът Радев в съболезнователното си писмо. Държавният глава отбелязва, че кралица Елизабет II се нарежда сред великите личности в историята, които са имали възможността да ръководят с мъдрост и силен държавнически усет своя народ в сложни времена от историческото развитие на човечеството. „Незабравим за мен ще остане споменът от срещата и разговора ми с Нейно Величество“, подчертава още държавният глава в съболезнователното си писмо.

Междувременно бившият съветник на Радев и настоящ евродепутат Иво Христов си припомни за аудиенцията им с държавния глава при кралицата преди няколко години. Разказът му е интересен и разкрива някои детайли за привичките в кралския двор, добавил е и снимки:

#. Румен Радев #Кралица Елизабет Втора #Иво Христов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »