Костадинов ядосан, че телевизиите извънредно излъчвали след кончината на Елизабет Втора

Костадинов ядосан, че телевизиите извънредно излъчвали след кончината на Елизабет Втора
A A+ A++ A

Лидерът на партия Възраждане - Костадин Костадинов, изрази недоумението си, е телевизиите у нас са прекъсвали снощи програмите си, за да излъчват извънредни емисии след вестта за кончината на Елизабет Втора. Политикът си обясни това с чуждопоклоничество и дори намеси скорошната смърт на Шиндзо Абе, за да направи паралел. 

ЕТО ДВА ОТ ПОСТОВЕТЕ НА КОСТАДИНОВ ПО ТЕМАТА:

Преди 1989 г. смъртта на всеки генерален секретар на ЦК на КПСС на СССР ставаше повод за извънредни емисии на новините, погребенията им се предаваха на живо, а в страната ни се обявяваше траур. Тъй като времената и метрополиите се менят, но нравите и блюдолизците не, няма да се учудя ако видя същото и у нас сега, след смъртта на английската кралица. Впрочем първото нещо с извънредните емисии новини вече го видяхме, а при това медийната вакханалия тепърва се развихря. В този ред на мисли, само си представете на какво ще станем свидетели, ако нещо се случи с Байдън. Просто не ми се мисли...

И още нещо. Преди няколко месеца в Япония убиха най-дълго управлявалият там министър-председател - Шиндзо Абе. Япония е велика икономическа сила, много уважавана държава, имаме традиционни, макар и не много дълбоки връзки, никога не сме имали конфликти, дори сме били съюзници по време на Втората световна война. Това трагично събитие не стана повод за извънредни емисии на централните вечерни новини по нашите телевизии. Изводите оставям на вас.

#Костадин Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"