Емили с тротинетката имала тежко детство, ранила баща си с нож

Емили с тротинетката имала тежко детство, ранила баща си с нож
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
A A+ A++ A

Тежко детство е имала Емили, позната покрай скоростта, която развива по улиците с тротинетката си. Пред "България днес" тя признава, че е наръгала с нож баща си в бедрото, когато била на 12 години.

Станало при самозащита."Татко беше с тъмно минало, роднините ме мразят, биехме се яко поне веднъж седмично, признава любимата на Тихомир-Мелиса и допълва, че тогава баща й вдигнал за пореден път ръка срещу нея.

"Биеше ме по врата", връща лентата назад Емили. Мъжът подал жалба в полицията, но от там застанали на нейна страна. "Баща ми имаше тъмно минало. Занимавал се е с незаконни неща, източвал е игрални автомати в Америка", не пести черните краски по адрес на татко си настоящото момиче.

Емили, която наскоро оцеля по чудо след падане от тротинетката си при скорост 100 км/ч на Околовръстното шосе, идва на бял свят в Плевен преди 21 години. Родителите обаче не могли до последно да приемат желанието си да имат момиче и редовно малтретирали детето физически, споделя Емили. Трансдевойката остава кръгъл сирак преди 4 години, но по думите й не съжалява за липсата на най-близките си хора.

"Моите родители като цяло не бяха много добри хора. Държаха се повече от ужасно с мен заради това, че съм транссексуална. Не ми позволяваха да бъда себе си", добавя бившето момче.

Още от 5-годишна възраст, добави избраницата на бившия културист, тя се усещала момиче, фантазирала си, че някой ден ще бъде "принцеса Емили".

"Постигнах го, но с голяма мъка. Докато живеех при родителите си в Плевен, още бях момче, но постоянно исках да си сменям пола. Животът ми тогава беше истински ад! Майка ми и баща ми не ме приемаха. Карахме се, псувахме се, обиждахме се, неща, които са много гадни за едно семейство", повдига завесата над тежкото си детство скандалната блондинка.

Конфликтите в дома на Емили продължили до 16-ия й рожден ден. На тази възраст тя загубва майка си. Жената, която работи като диспечер в таксиметрова фирма в Плевен, издъхва от рак на белите дробове през 2018-а. Година преди това пък баща й е покосен от инсулт.

"След това обаче животът ми, вместо да стане по-лек, стана по-тежък. Вуйчо ми и вуйна ми са хората, които ми съсипаха живота. Наранявали са ме толкова много, че изобщо не искам да се връщам в тези спомени. Докато живеех при тях в периода 2018-2019 г., всяка вечер имаше скандали. Поне два-три пъти в седмицата се е стигало до масов бой", не крие огорчението си Емили.

На пръв поглед силите в сблъсъците са били неравни, но любимата на Тихомир каза, че когато побеснее, ставала изключително силна.

 

#Емили

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"