Над 4000 квалифицирани кадри намират работа на Career Show 2022

Над 4000 квалифицирани кадри намират работа на Career Show 2022
A A+ A++ A

Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - Career Show 2022  ще се проведе на 20 септември на живо в Sofia Event Center, мол Парадайс, и на 21 септември изцяло онлайн от всяка точка на света. Събитието събира над 100 от най-големите работодатели у нас и над 4000 квалифицирани кадри, търсещи нови възможности за развитие. 

 

Сред изложителите на Career Show са български и международни компании-лидери в различни сектори като Lufthansa Technik, Lidl България, StudioTech, A1, Coca-Cola HBC, Bosch Engineering Center Sofia. Посетителите на събитието ще имат достъп до стотици нови възможности за професионална реализация в областта на ИТ, маркетинг, финанси, обслужване на клиенти, телекомуникации, инженерство, човешки ресурси, продажби и др.

 

Срещите с работодатели по време на Career Show 2022 са придружени от целодневна професионална програма. Лекции, дискусии и атрактивни уъркшопи очакват кандидатите през двата дни на събитието. Своите съвети за успех ще споделят специалните гости на събитието, сред които Ивайло Калфин, Левон Хампарцумян, Мадлен Алгафари, Ани Цолова, Росен Плевнелиев, Александра Жекова и др. През призмата на своя личен опит те ще дискутират с участниците теми за лидерство, финанси, професионално и личностно развитие, ИТ и високи технологии.  Цялата програма и лектори на кариерното експо можете да видите на страницата на Career Show 2022

“Career Show 2022 е място за нови възможности и цялостно професионално и личностно развитие. Това са само част от предимствата на кандидатите, които ще ни посетят на 20 септември в Sofia Event Center. Едни от най-добрите работодатели, най-модерната зала за събития у нас, удобна локация, редица кътове за нетуъркинг и още много изненади и възможности за развитие очакват посетителите ни на 20 септември в Sofia Event Center. Щастливи сме, че всяка година виждаме амбицирани хора, търсещи нови възможности. Такива, които инвестират в себе си и се възползват максимално от предимствата на Career Show като платформа за работа.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Участниците могат да се включат и онлайн на 21 септември. Иновативната платформата на Career Show позволява на търсещите работа предварително да изберат работодателите, с които искат да се срещнат, и да проведат с тях лична видео среща в уговорен час. Така кандидатите имат максимална свобода и гъвкавост да планират участието си по най-удобния за тях начин. 

Регистрирайте се безплатно за събитието на careershow.bg

#Career Show

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »