Credissimo - ключов партньор в кампанията “Да изчистим България заедно!"

Credissimo - ключов партньор в кампанията “Да изчистим България заедно!"
A A+ A++ A

bTV Media Group присъедини Credissimo като стратегически партньор в инициативата си “Да изчистим България заедно!"
Тазгодишната кампания ще премине под мотото “Подай ръка на природата”, като целта е възможно най-голяма част от обществото да се приобщи към идеята за грижа и опазване на околната среда.

Като водеща високотехнологична компания, която оперира изцяло дигитално, предлагайки кредити онлайн, Credissimo е една от първите небанкови финансови структури, която започва да практикува природо-отговорен бизнес в България. Вече 16 години компанията следва своята стратегия за развитие и предоставяне на услугите си, която цели максимално пестене на природни ресурси и опазване на околната среда. 

Социалната отговорност е дълбоко залегнала в историята на Credissimo, като през годините компанията застава зад множество  каузи в подкрепа на таланти в различни области, защита на животните, опазване на природата и облагородяване на средата за живот. 
Част от инициативите  до момента включват осиновяване на зебрите от Зоологическата градина в гр. София, поставяне на машини от типа “Куче-коте-мат”, които целят едновременно грижа за бездомните животни и опазване на околната среда чрез рециклиране на отпадъци, израждане  на спортни площадки и много  други. 

Подкрепяйки кампанията „Да изчистим България заедно“, Credissimo вярва, че само когато сме обединени около обща цел и вървим заедно напред, може да изградим едно по-добро бъдеще. В рамките на инициативата екипът на компанията ще реновира и почисти местността "Офелиите" - едно от емблематичните и много обичани места в природен парк “Витоша”.

#Credissimo

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »