Стефан Янев: Знаем как да направим страната ни най-доброто място за живеене

Стефан Янев: Знаем как да направим страната ни най-доброто място за живеене
A A+ A++ A

Лидерът на партия "Български възход" - Стефан Янев, даде сериозна заявка като обясни, че във формацията са наясно как да направят от страната ни най-доброто място за живеене. 

"Нашата цел като партия е да създаваме държавници. Задачата на "Български възход" е да решава проблемите на днешния ден и да търси перспективата, която да осигури развитие", разясни генералът. И добави"

"Искаме да направим България най-доброто място за живеене и обществото ни да е с морал и отговорност към бъдещите поколения. Благодаря на хората в Бургас, които дойдоха да чуят нашите идеи за възхода на България", заяви бившият служебен премиер в морския град, където вчера откри кампанията на формацията.

Водач на листата на Български възход в Бургас е уважаваният архитект Виолета Комитова, която бе категорична:

"Много искам да се обединяваме за нашите национални каузи - демографски въпроси, образование, здравеопазване, бизнес. Основното, което виждам като национален интерес, е да развиваме все повече малкия и средния бизнес, който е фундаментът на средната класа, който подхранва всички останали системи на обществено-политическия живот".

#Стефан Янев #Български възход

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »