Мама на 3 "зверчета" със съвети как да не откачим и да сме добри родители

Мама на 3 "зверчета" със съвети как да не откачим и да сме добри родители
A A+ A++ A

Днес се обръщаме към забавната страна на майчинството! Няма начин да е толкова трудно, нали така? Наш гост беше Диляна, позната на широката публика от всекидневните ѝ видеа в TikTok, в които разказва за всекидневните предизвикателства на майчинството. Съдържанието, което  Диляна създава е поднесено със силно чувство за хумор и именно тази весела страна на родителството пренесохме и в нашия страхотен разговор!

Изключително много се забавляваме с твоите видеа. Какво е TikTok за теб?

TikTok е едно място, на което си комуникирам с майките и показвам всекидневието си. Радвам се, че ме гледат дори хора без деца и се забавляват с това, което правя.

Разкажи ни какво представлява пещерата на майчинството!

Нека да не плашим аудиторията още от началото! Всичко е много хубаво и прекрасно, децата са най-хубавото нещо.  Но все пак има едни леки моменти, в които  на майката ѝ идва в повече. Пещерата на майчинството за мен е именно първата година. Бебето се ражда, дават ти едно калъпче. Отиваш си вкъщи и първоначално си много щастлив, но си даваш сметка, че нямаш никаква идея какво трябва да правиш. Така си спомням първата година - като пещера. В нея имаше много плач, приличаща на зомби, тече кърма, никнат зъби и вкъщи никой не спи.

Как се справяше, когато децата вече станаха 3?

Когато разбрахме, че съм бременна за втори път, първите няколко дни не си говорихме, защото просто не знаехме какво ще правим. Всяко дете е различно от другото. Първият опит, който имах с близнаците, нямаше нищо общо с третото дете. Всяко дете си искаше вниманието, което му се полага. Едно от най-трудните неща е това, че трябва да се разпокъсам на 3 части и имам чувството, че не давам достатъчно.
 

Как реши да направиш TikTok канала?

Дълго години съм се занимавала с маркетинг. Знаех за TikTok, но смятах, че това е една медия за тийнейджъри. След това разбрах, че много бизнеси навлизат в тази социална мрежа и е много развита в световен мащаб. Когато започнах, алгоритъма не ме разпознаваше и реших, че не е интересно. След това обаче започна да ми предлага различни неща и ми стана интересно. Реших и аз да си направя акаунт, който в момента забавлява различни хора.

Трябва ли да дават инструкции към децата на излизане към родилния дом? В какви забавни и дори неловки ситуации можем да изпаднем с едно дете? Как се ходи на море с 3 деца? Ще откриете отговори на тези и още много въпроси в нашето ново видео:


 

#Българска майка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"