ВИДЕО Борисов: АМ Тракия вече е в безобразно състояние! Преди 2 г. ни разединиха

ВИДЕО Борисов: АМ Тракия вече е в безобразно състояние! Преди 2 г. ни разединиха
A A+ A++ A

Бойко Борисов се появи в Пловдив на площад „Съединение“ по случай националния празник. Още при пристигането си лидерът на ГЕРБ прегърна Дани Каназирева, която преди дни се отказа да е част от изборната надпревара, но остана кадър на парията. Каназирева го посрещна с усмивка и почти се разплака при прегръдката с него.

Бившият премиер бе придружен от членове на ГЕРБ, сред които Вежди Рашидов, Радомир Чолаков и Десислава Атанасова. На място присъстваха Георги Тотев и кметът на Пловдив Здравко Димитров.

„След като преди 2 години ни разединиха така, трябва да мислим как да обединяваме народа. Има наводнения навсякъде, това е стихия. Ако има виновни, има органи, които да се занимават с тях“, каза той.

По думите му всички младежи на ГЕРБ са там, но им е забранил да се пускат във Фейсбук, а просто да помагат.

„Важно е държавата да има бързи реакции в такива моменти. АМ "Тракия" вече е в безобразно състояние, нищо не е пипнато, това е опасно“, каза той.

„Слушам ги внимателно. Тези дни пак продължават да бръщолевят какво ли не. Ние като нация трябва да направим необходимото“, заяви Борисов.

Той изброи в колко много градове е било инвестирано от страна на ГЕРБ през годините на управление.

„Мислете как и кой ще управлява. Важно е след втори да се направи най-важното и да се загърбят различията. Не чета кой е първи, а чета какво отразяват агенциите в настроението на хората. 70% от българите казват, че в последната година живеят по-лошо. Кое да продължим ние, влошаването ли“, запита Борисов.

"Бойко Рашков от година и половина е министър, а Денков? Сега Демерджиев, понеже е пловдивчанин, това, което чух, че говори, мога и аз да го тълкувам", каза Борисов и добави:

"Петков казва, че са вкарвани храни през границата, ама парите били за мен. Демерджиев пък казва, че граничарите са пускали хиляди мигранти да влизат. Граничари са ставали трафиканти. По пътя на логиката на Петков, всичко е отивало при Рашков и при него, и са напълнили страната с мигранти“, каза Борисов.

Той обаче заяви, че е по-важно да се каже какво ще се направи за хората:

„Ние ще върнем нормалните цени на нафта и горивата, за газа знаете, че се оправям винаги. Точка“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Когато председателствах ЕС, тогава в Брюксел отидохме заедно с Радев. Тогава демонстрирахме единството на нацията. След това дойдоха всички лидери на ЕС и ни поздравиха“, спомни си Борисов и каза, че тогава мотото на България е станало мото на целият ЕС – „Съединението прави силата“.

„Важно е егото малко да поприключи. Това поне по пътя на формалната логика. Те са се пенсионирали, те са по-ниско от нас. Пагубно е да си говорим така за избори. Оставете Петков, гледайте зад него. Нинова, гледайте зад нея. Ние се превърнахме на футболни агитки. Едно време Б сектор за Левски, Г за ЦСКА, а многото хора са в А и В. Затова кампанията трябва да е мъдра и да се обединим. Само така може да обезвредим кризата“, каза още Борисов.

Бившият премиер пожела успех на всички и нареди на кадрите на ГЕРБ да се върнат да помагат на наводнените села, но тихичко.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай