Какво Ви очаква? Месечен хороскоп за септември

Какво Ви очаква? Месечен хороскоп за септември
A A+ A++ A

Септември вече е тук, скъпи дами! Лятото си отива, но това не означава, че не ни чакат нови вълнуващи моменти. Този месец носи сезона на Везните, началото на есента и ретрограден Меркурий. В петък, на 4 септември, Венера, планетата, която управлява любовта, красотата и парите, влиза в Дева. Това ни кара да се стремим да бъдем най-добрите в нашата връзка, а за някои летни забежки това може да означава, че отношенията стават по-сериозни. Идва и времето да започнем да експериментираме с есенните прически, тоалети и грим.


 

Но да си дойдем на думата - ретроградният Меркурий започва в петък, 9 септември. Хайде пак… Проверете отново имейлите за правописни грешки, очаквайте комуникационни злополуки и закъснения при пътуване и избягвайте съобщения от бившите. Тъй като този ретрограден Меркурий започва във Везни, знакът на връзката и партньорството, обърнете им специално внимание, за да избегнете недоразумения. Целият този уикенд е доста рискован, тъй като следващият ден, събота, 10 септември, ни носи пълнолуние в Риби.


 

Четвъртък, 22 септември, носи началото на сезона на Везните. Знакът се управлява от любимата Венера, което прави това време от годината доста романтично. Везните също така са знакът на справедливостта и баланса. 22 септември, е и денят на есенното равноденствие - ден, в който часовете на светлината и тъмнината са равни, което поставя началото на есента. Намирането на баланс също се превръща в тема този сезон, особено намирането на най-добрия този между работа и личен живот.


 

Нека видим какво вещае на всеки знак месец септември:


 

Овен


 

Отдайте се на почивка без да изпитвате вина за това. Въпреки това, в края на септември, след началото на сезона на Везните, новолунието ви насърчава да се забавлявате с любимия, тъй като любовният ви живот набира скорост точно навреме за есента.


 

Телец


 

Това ще е месецът на професионалните проекти. Бъдете търпеливи по време на ретроградния Меркурий, не се изненадвайте, ако получите положителна обратна връзка. В края на месеца виждате как прехвърчат искри в любовния ви живот. Просто се уверете, че отделяте достатъчно време за себе си.


 

Близнаци


 

Тъй като Меркурий е вашата управляваща планета, нейният обратен танц може да ви повлияе повече отколкото на другите знаци. Септември обаче ще бъде посветен на славата и обществения имидж. Вие сте харизматична суперзвезда, Близнаци. Септември ще ви удеби, че могат да ви се случват големи неща, стига да имате достатъчно търпение.


 

Рак


 

С романтичната Венера, която помага на вашите комуникационни умения, дори ретроградния Меркурий не може да попречи на добрите новини този месец. Водете си дневник по време на пълнолунието в Риби, защото вашите психически способности са в пълна сила и гениалните мисли могат да дойдат насън.


 

Лъв


 

Средата на месеца ви прави толкова харизматична че можете да правите каквото си поискате, дори ако Меркурий е ретрограден. Сезонът на Везните ви напомня да поддържате баланс, да отделите достатъчно време за почивка, дори когато вашият любим и/или работодател не могат да ви се наситят.


 

Дева


 

Този месец трябва да предадете факела на Везни. Но с началото на сезона на Везните, който също бележи началото на есента, усещате нарастваща интимност в живота си. Опитайте да се отърсите от всякакви незначителни разногласия; не позволявайте на ретроградния Меркурий този месец да победи.


 

Везни


 

Вашият сезон започва този месец! Обърнете внимание на есенните прически и грим. Можете да приемете целия сезон на Везни за свой рожден ден и заслужавате да се чувствате красиви. Очаква ви толкова много романтична любов! Запазете хладнокръвие през втория уикенд на месеца, тъй като той носи ретрограден Меркурий и пълнолуние, което предизвиква дребни битки.


 

Скорпион


 

Уран бе ретрограден през изминалия месец, молейки ви да се откажете от нездравословните навици и тази тема продължава и този месец. Сезонът на Везни е свързан с баланса, включително отделянето на достатъчно време за себе си. Въпреки това се подгответе за интимност и професионални успехи към края на септември.


 

Стрелец


 

Дръжте приятелите си близо този месец. Ще бъдете заети и ще се нуждаете от подкрепа. Септември ви вижда да работите усилено върху нещо, което ви ободрява, но ще трябва да бъдете търпеливи по отношение на положителната обратна връзка, благодарение на ретрограден Меркурий. Плюс това, в края на месеца, магическо планетарно подравняване сбъдва желанията ви.


 

Козирог


 

Обичате началото на есента, нали? Септември носи потенциални комуникационни предизвикателства благодарение на ретроградния Меркурий. Това не трябва да ви спира да живеете. Вашият любовен живот процъфтява през този месец. Единственият въпрос е дали ще бъдете ли честни относно чувствата си?


 

Водолей


 

Това, че сте брилянтна, не означава, че винаги сте на върха на комуникацията. Понякога можете да сте по-добри в справянето с глобалните политически проблеми, отколкото да изпращате съобщения на приятелите си. Този месец обаче ще имате нужда от подкрепа, а ретроградния Меркурий ще се опита да затрудни комуникацията. Ще трябва да положите допълнителни усилия, за да поддържате връзка с близките си, но ще си заслужава.


 

Риби


 

Септември е месецът на любовта за вас, но не е нужно да поставяте етикети на връзката си. Меркурий е ретрограден; има драматично пълнолуние във вашия знак; просто моментът не е подходящ. Вместо това, вашата работа е да сте активни в любовния си живот, независимо от състоянието на връзката ви и да се съсредоточите върху това да бъдете щастливи. Можете да запазите важните разговори, когато Меркурий си тръгне през следващия месец.


 

#годишен хороскоп #днвен хороскоп #дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »