ВИДЕО Анди Руис свали Луис Ортис в 3 нокдауна и гледа към бой с Уайлдър

ВИДЕО Анди Руис свали Луис Ортис в 3 нокдауна и гледа към бой с Уайлдър
A A+ A++ A

Бившият световен шампион в тежка категория Анди Руис направи сериозна заявка отново да се бори за титлите в категорията, след като победи ветерана Луис Ортис с единодушно решение в сблъсъка има в Лос Анджелис. Роденият в Калифорния Руис, който е с мексикански произход, свали съперника си в три нокдауна, за да заслужи успеха в очите и на тримата съдии край ринга.

Победата обаче дойде трудно за Руис, който през лятото на 2019 шокира боксовия свят като нокаутира световния шампион Антъни Джошуа. 43-годишният Ортис бе достатъчно активен, за да притесни съперника си, като реализира 78 удара срещу 76 за Руис, макар и при много по-нисък процент на успеваемост (18/26).

"Беше трудно. Ортис е воин, който удря здраво. Свърших страхотна работа да го надиграя. Показах повече класа от обичайния си бокс, в който само атакувам", сподели Руис след 35-ия си успех в 37 мача на професионалния ринг. Двубоят бе изгледан на живо от бившия световен шампион Дионтей Уайлдър, който се качи на ринга да поздрави двамата боксьори след мача.

"Надявам се той да победи Хелениус през октомври, двамата сме в една организация. Нека направим този мач", каза Руис относно бъдещ сблъсък с Уайлдър.

#анди руис #Дионтей Уайлдър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"