7 жени и 7 мъжа в гореща схватка за 100 бона в новата "Ферма"

7 жени и 7 мъжа в гореща схватка за 100 бона в новата "Ферма"
бТВ
A A+ A++ A

Четиринадесет атрактивни участници първи ще влязат в новия сезон на „Фермата: Мостът на времето“, който стартира на 3 септември, събота, от 20.00 часа, по bTV. Преди да прекрачат през тежката дървена порта, те ще преминат през серия от битки и ще демонстрират воля, самообладание и издръжливост. Един от тях ще отпадне на старта на предаването и ще се раздели с мечтата си за голямата награда от 100 000 лева. 

Вълнуващото приключение ще започне край красивия язовир Диканя. На брега ще пристигнат седем смели жени, които за пръв път ще се сблъскат с изпитанията на селския живот. Сред тях са финансистка, хандбалистка, акушер-гинеколог, учителка и домакиня. „Фермата“ 8 ще посрещне и седем мъже, ветерани от предаването - емблематични герои, победители в минали сезони и любимци за зрителите като рокпевеца Деян Каменов-Дидо, приключенеца Димитър Господинов-Гуспа и пчеларя Яни Андреев. 

По традиция, още на старта, предаването ще постави предизвикателство с голям залог. След серия оспорвани, драматични битки, един от претендентите за голямата награда ще бъде елиминиран и ще се прибере у дома.  Късметът също ще играе важна роля в първите часове на осмия сезон – някои участници ще получат символичен „златен билет“ и ще се спасят от решителните сблъсъци.

В понеделник, 5 септември, от 20.00 часа, във „Фермата“ ще влязат още шест жени, познати от предишните сезони на най-позитивното риалити и седем неизвестни на зрителите мъже. Всички участници ще бъдат разделени в два отбора. „Стари герои“ ще събере ветераните, а „Нови надежди“ - новобранците от 2022 година. Задачата им ще е да построят въображаем мост на времето, който да обедини миналото и бъдещето. 

„Фермата обича да се връща години, дори векове назад, с една основна цел - да вземем най-доброто от опита, традициите, културата и поуките на историята, за да ги комбинираме с напредъка и новите постижения на модерния свят“, обобщава водещият и продуцент на предаването Андрей Арнаудов. 

#"Фермата"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »