Въоръжена охрана пази Слави, той - с патерици

Въоръжена охрана пази Слави, той - с патерици
 "България Днес"
A A+ A++ A

Все по-слаб, изпит и с умряла усмивка изглежда лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. Шоуменът е заобиколен от въоръжени с пистолети гардове. Политикът бе уловен от "България Днес" преди дни пред офиса си в столичния квартал "Левски Г".

От кадрите ясно се вижда, че Трифонов драстично е отслабнал в последните месеци. От мускулатурата на политика не се вижда почти нищо.

Дългия трудно слиза от огромния черен джип, с който се придвижва от дома си до телевизията. Шоуменът използва патерица, с която си помага, за да стъпи на земята. Трифонов ползва същото помощно средство от години.

Слави изглежда на пръв поглед замислен, но всъщност физиономията му е изразено намръщена. Нещо повече - по лицето му се чете болка. В последно време усмивката напълно отсъства от лицето на лидера на "Има такъв народ". Най-вероятно Слави изпитва силна болка и затова гримасите му са измъчени.

Прави впечатление, че Трифонов не търси помощ от въоръжената охрана, докато слиза от лъскавия джип и върви самостоятелно до входа на постройката. Макар бавно и с помощта на патерицата си, той сам извървява разстоянието до офиса. Разбира се, гардовете стоят на сантиметри от шефа си и следят да не залитне.

Един от бодигардовете на Дългия е въоръжен с пистолет, запечатва още фотокамерата върху снимката. Огромният охранител е запасал оръжието в кобура си и се движи плътно до лидера на ИТН, бдейки за неговата сигурност.

Трифонов е предприел още една драстична промяна. За прът път от години той е облечен с тениска, която не е на популярния немски дизайнер Филип Плейн. Явно Слави вече има друга любима марка, а логото на тениската му се вижда отдалеч.

Личи му, че мисли за полупрезидентска република

Замислената гримаса на лицето на Трифонов най-вероятно издава дълбоката му емоционална загриженост за поредния референдум, който шоуменът политик планира. Буквално на лицето му личи, че мисли. Лидерът на "Има такъв народ" се появи в нарочно изявление по собствената си телевизия, в което изненадващо обяви, че ще иска всенародно допитване дали България да стане президентска република. По-късно юристката от партията му Ива Митева обясни, че лидерът на ИТН имал предвид полупрезидентска република, каквото и да значи това.

#Слави Трифонов #Слави Трифонов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »