Дясната ръка на Нинова: Гълъб Донев е позор като премиер!

Дясната ръка на Нинова: Гълъб Донев е позор като премиер!
стоп кадър/бТВ - архив
A A+ A++ A

"Познавах Гълъб Донев. Беше добър администратор и разумен мъж. Като премиер е позор. Превърна се в маша за разправа с неудобните. Превърна се в нефелник, който отговаря: " не знам, не зависи от мене, нищо не мога да направя". Днешното му изказване, че служебното правителство няма да участва в изборите и е логично партиите и коалициите да потърсят опоненти си другаде, се разбива на хиляди парчета в стената на фактите"

Така остро изригна дясната ръка на Корнелия Нинова - Калоян Методиев, във Фейсбук.

"Служебният кабинет се намесва грубо и реваншистки в изборите посредством масови уволнения. Служебният кабинет наруши конституцията като излезе далеч отвъд дадения му мандат за подготовката на изборите. Служебният кабинет (като едноличен инструмент на Радев) овладя държавата от ядрената й централа, през НАП, Митниците , Патентното ведомство та чак до смяна на горските по селата, пише още Методиев. "

Шефът на институт "Рего" е на мнение и че служебното правителство води политика на намеса във вътрешните работи на партиите. С цел разбиването им и управление чрез захранването на опозиционните звена в тях, като явно визира процесите в левицата.

Методиев не спира: 

"Служебният кабинет насажда страх, създава хаос в управлението и вече успя да стресира икономиката. Служебният кабинет пише закони, приема бюджет, строи затвори.... прави всичко, което не е работа на един служебен кабинет неизбран от народа. Думите на Гълъб Донев нямат значение. И не защото не са лъжа, а защото не си ги е писал сам. Той е само маша на по-големия позор над него".
 

#Калоян Методиев #Гълъб Донев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »