Ето с кого Петков завихри латинотанци в центъра на Бургас

Ето с кого Петков завихри латинотанци в центъра на Бургас
стоп кадър
A A+ A++ A

Бившият премиер и съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков нажежи страстите - този път не с политическо изказване, а с горещ танц в центъра на Бургас. Петков бе сниман да разкършва снага в неделя вечерта в компанията на изкусна танцьорка-професионалист.

Но коя е тя? Това е възпитаничката на Танцово студио 29 Даниела Петрова, която се занимава с латино ритми вече 6-7 години, обясни пред медията ни създателят и управител на школата Владимир Грудев. Въпреки че той лично не е присъствал на горещата сцена, обясни, че двамата са били прегърнати за бачата - танц, който определя като далеч по-лесен от салсата или българските фолклорни ритми.

По негова информация Петков се е прибирал към хотела си пеша заедно с активисти на "Промяната", когато попаднал на стрийт партито и решил напълно спонтанно да се включи в него. Там попаднал на завидните умения на красивата Даниела, която видимо го води в танца. Той пък, от своя страна, й отвръща с няколко пируета и целувка по ръката.

Управителят на танцовото студио, откъдето започва и любовта към танците за бургазлийката, смята, че експремиерът е демонстрирал известен потенциал.

"Е, вижда се повече желание, отколкото възможности. Но практиката на нашето студио сочи, че всеки, който иска, може да се научи да танцува", добавя Грудев. И напомня, че танците, освен социални контакти, носят и здраве. 

 

#Кирил Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"