WIZZ AIR стартира маршрут до екзотичната столица Абу Даби

WIZZ AIR стартира маршрут до екзотичната столица Абу Даби
A A+ A++ A

Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа, добавя поредния екзотичен маршрут към широката си мрежа от дестинации, а именно – Абу Даби. Така авиокомпанията дава на потребителите страхотна възможност за пътуване на ниски цени между Европа и Обединените арабски емирства. Билетите за новия маршрут вече са в продажба на wizzair.com и в мобилното приложение на авиокомпанията, като цените започват от 79.99 евро*. Изпълнението на маршрута София – Абу Даби ще започне на 6 септември 2022 г.

От септември Wizz Air ще предлага редовни полети до новата дестинация, като през сезон лято 2022 г. те ще бъдат два пъти седмично – вторник и събота, а през сезон зима 2022 г. – три пъти седмично в дните вторник, четвъртък и събота. Така авиокомпанията ще предостави удобен график както за приятна ваканция, така и за бизнес пътувания. 

Абу Даби е най-голямото и най-богатото емирство, както и столица на ОАЕ. С модерния си облик и лукса във всеки аспект, с изящната архитектура на съвременните сгради и небостъргачи, то привлича множество туристи от всички краища на света. Столицата е седалище на петролните компании, посолствата на емирствата, в нея е съсредоточен целия бизнес на Обединени арабски емирства.

Добавянето на новия маршрут София – Абу Даби към мрежата на Wizz Air ще даде тласък на туристическия сектор и ще стимулира клиентите да пътуват до нови прекрасни дестинации на достъпни цени.

За да гарантира комфортно пътуване за своите пътници, Wizz Air предлага богато портфолио от разнообразни услуги. За пълно спокойствие авиокомпанията препоръчва на пътниците да резервират билети с услугата WIZZ Flex. С нея пътниците могат да отменят полета си до три часа преди излитане без каквато и да е такса и да получат незабавно възстановяване на 100% от цената на билета като кредит в своя WIZZ акаунт.

*Еднопосочна цена с включена административна такса. Включен е един ръчен багаж (макс.: 40x30x20 см). Багаж на колелца и всяка бройка чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и в мобилното приложение WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.

#Абу Даби

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"