Борисов ожени и Георг Георгиев. На кого още е кумувал?

Борисов ожени и Георг Георгиев. На кого още е кумувал?
24 часа
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ожени в неделя водещата на централните новини на "България он ер" Виолета Манчева и председателя на младежката организация на партията Георг Георгиев

Борисов е и кум на младото семейство, а и сам провокирал сватбата след 4-годишната връзка на Георг и Вили, съобщава "24 часа". 

"Нали знаеш, че не понасям беззаконие около мен", пошегувал си Борисов с Георг Георгиев и така го накарал най-сетне да вземе Вили за жена.

Церемонията е била в ритуалната зала в Банкя, а в края на септември двамата ще се венчаят с църковен ритуал в Троянския манастир.

Това е петата двойка, на която Борисов кумува, откакто се появи на политическата сцена като премиер.

През 2017-а шефът на ГЕРБ бе главно действащо лице на сватбената церемония на административния секретар на партията Цветомир Паунов, който се ожени за любимата си Моника Александрова, а тя го дари с дете.

Както е известно Борисов съветва своите подчинени и приятели да се женят и създават семейства. Така се случило им този път. Паунов и Моника си казали „Да” под давлението на бившия премиер. Но условието им било да приеме да им стане кум. Той се съгласил да свидетелства на сватбената им церемония. Проблемът бил обаче коя ще е кумата. Спрели се на доверената пиарка Севдалина Арнаудова. 

Арнаудова също мина под венчило с кум Бойко Борисов, а за кума на нейната сватба игра ролята булката Моника. Тя се венча през 2015 година за Делян Димитров, който пък е племенник на Марио Тагарински, писа преди време електронното издание retro.bg.

Борисов през 2011 година ожени и тогавашния си външен министър Николай Младенов, като бе кум  на сватбата с приятелката му Гергана Григорова. Целият кабинет, предвождан от него, вдигна пищен банкет в дъравната резиденция Евксиноград край Варна.

Преди години за първи път шефът на герберите разписал и известния бг тенисист Илия Кушев.

Борисов често се хввали, че семейните двойки, на които е бил свидетел, са щастливи заедно и до днес.

#Бойко Борисов #Георг Георгиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »