Внимавайте! Това са опасните дни през септември

Внимавайте! Това са опасните дни през септември
Pixabay
A A+ A++ A

Във всеки месец има опасни дни, единственият въпрос е колко са те. През септември 2022 г. ще има само два отрицателни дни и астролозите говориха подробно какво ще се случи по това време и как можете да се спасите от проблемите.

Тези дати наистина могат да бъдат опасни, непредсказуеми, негативни. Астролозите настоятелно ви съветват да сте по-внимателни към детайлите и да не забравяте за предпазливостта през двата септемврийски дни:

10 септември – Меркурий става ретрограден

Докато Меркурий се движи в обратна посока, ще ни очакват различни проблеми в областта на работата, бизнеса и финансите. В това състояние ще остане до 2 октомври, но трябва да се обърне специално внимание на деня на самия преход. На 10 септември е по-добре да бъдете изключително внимателни с парите.

Планетата отговаря и за информационните потоци, така че в такива периоди ще има много клюки и слухове. По-добре е да се доверявате само на фактите, като проверявате всяка дума, чута от непознати. Също така на 10 септември е по-добре да не пътувате. По това време пътуванията могат да бъдат прекъснати по различни причини.

На 10 септември ще се случи още едно негативно събитие. В същия ден Луната ще стане пълна в знака Риби. Това е много неблагоприятна ситуация, която поражда вътрешен дисонанс у всички. В този ден ще бъде много трудно да се работи, трудно е да се постигне компромис с други хора и като цяло е много трудно да се живее поради неприятни преживявания и ненужни мисли.

26 септември – Меркурий в съвпад с Венера

Вторият опасен ден ще премине под егидата на опасния аспект между Меркурий и Венера. Когато тези две планети се "свържат", тоест се намират от една и съща страна на Земята, това води до големи неприятности буквално във всички сфери на живота.

На 26 всички най-вероятно ще загубим желание да работим, да се развиваме и да правим нещо по дома си. Мнозина ще бъдат изпълнени с мързел, апатия, депресивни мисли. Това е много труден ден, в който човек не трябва да се поддава на униние, в противен случай можете да разрушите живота си за много дълъг период от време.

Източник: Една.бг

#опасни дни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"