Днес е новолуние: Какво вещае то на всяка зодия?

Днес е новолуние: Какво вещае то на всяка зодия?
Pixabay
A A+ A++ A

Новолунието е време за подмладяване и промяна. Ако имате липса в живота си, това е времето, в което тя ще бъде запълнена чрез ново преживяване, човек или вещ. По време на новолунието трябва да дадем шанс на новите начинания и дори на налудничавите идеи. Имайте предвид, че всички сме начинаещи, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!

На 27 август Новолунието ще бъде в Дева. По време на това явление, трябва да се вслушваме в знаците, които вселената ни дава. Няма нищо срамно в това да поискаме помощ, когато не можем да се справим с нещо. Девата е променлив земен знак, което означава, че когато лятото наближава своя край, е врме да преминем към по-топли дрехи.

Новолунието ще съвпадне със Слънцето точно на 4 градуса, в квадратура с планетата на мотивацията, Марс, в Близнаци. По време на това Новолуние най-голямата пречка, с която ще се сблъскаме, е смелото изразяване на нашите идеи. Близнаците са свързани с любопитство, креативност и остроумие. Планетата Меркурий управлява Близнаци и Дева, което означава, че двата знака ще изпаднат в дълбоки мисли. Девата предпочита да не споделя своите, докато Близнаците изпитват нужда да комуникират. Намерете баланса между мислене и говорене и това Новолуние може да се превърне в мощен момент за вас и да ви даде възможност да изпълните целите си!

Овен

Не говорете, а наблюдавайте. Дайте си ясна представа какви са целите ви и направете добро проучване, за да изградите своята стратегия за растеж. Отнесете се към проектите си с много внимание!


Останалите зодии вижте на JENITE.BG

#новолуние

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »