Иво Сиромахов се подигра на Иван и Андрей

Иво Сиромахов се подигра на Иван и Андрей
Фейсбук
A A+ A++ A

Иво Сиромахов реши да се подиграе грубо на продуцентите Иван и Андрей, които са и водещите на новия сезон на "Фермата", озаглавен "Мостът на времето".

Сиромахов, който в момента е водещ на "Шоуто на Слави" по телевизия 7/8, използва за декор на подигравателния си скеч обрасла с бурени поляна в столичния квартал "Левски-Г". На същото място се намира и телевизията на Трифонов.

"Формата 8 - Доизцеждане. Сезонът на скъсаните връзки и приятелите, търсещи поле за изява, защото никой не ги смята за живи тука. Дори такива като Дидо ще ги пишат рок легенди и крале на рока, дори милиционера Гуспата са си вкарали. Поредната нагласена и претоплена и прегоряла манджа", подиграва се с двамата шоумени и техните участници в осмия сезон на риалити формата Сиромахов, цитиран от "Хотнюз".

Дидо спечели четвъртия сезон на предаването, но оттогава не може да се похвали със сериозни музикални успехи. Легендарният бивш участник Димитър Господинов-Гуспа не спечели риалитито, но пък може да се похвали с нова жена. Бившата му също има нов човек до себе си, а двамата си поделят грижите за децата им. Господинов е бивш полицай, но от години не практикува тази професия.

#Иво Сиромахов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"