Ето кои са най-успешните дни през септември

Ето кои са най-успешните дни през септември
A A+ A++ A

Успешните дни са дати, в които се случват благоприятни събития от астрологичен или друг характер. Експертите разкриха кои дни от септември ще бъдат такива.

Веднага трябва да се отбележи, че ще има много успешни и магични дни през новия месец - цели 8 дати! Това се случва за първи път през 2022 и също така си струва да кажем веднага, че благоприятната енергия няма да бъде балансирана отрицателно, защото през септември има само два опасни дни, пише Една.бг.

Ето на кои дати късметът ще бъде на наша страна:

3 септември - Меркурий в опозиция с Юпитер

Една от най-малките планети ще бъде от другата страна на Земята спрямо най-голямата. Това е един много хармоничен, позитивен и изпълнен с благоприятна енергия ден. 3 септември ще бъде идеален за пътуване, комуникация, търговия, работа, организационни задачи, търсене на вдъхновение. Ако отдавна искате да намерите нов двигател в живота си, нова цел, тогава действайте.

5 септември - Преход на Венера в Дева

Венера ще бъде в Дева от 5 до 28 септември. В този знак тя се чувства доста добре, така че ни очаква благоприятно време. Астролозите съветват да спортувате по-често, да посещавате лекари и като цяло да се грижите за здравето си. Освен това ден преди прехода Венера ще бъде в перихелий спрямо Земята. Силата ѝ ще се увеличи, което ще направи първия понеделник на есента възможно най-продуктивен.

9 септември - Огледална дата

Числото 9 ще бъде предвестник на големи промени и то във всички възможни сфери на живота. Животът ще се промени преди всичко за тези, които наистина го искат. Деветката ще ви помогне да намерите начин да постигнете настоящите си цели. В този ден е по-добре да не бъдете мързеливи и да не прехвърляте отговорността на колеги, приятели и роднини. Ако в обозримо минало сте имали конфликти с приятели или роднини, девятката ще се опита да ги разреши.

16 септември - Нептун в опозиция със Слънцето

На 16-и Нептун и Слънцето образуват много мощен тандем, който ще ни помогне да използваме интуицията си, за да вземем важни решения. Денят ще бъде изпълнен с много силна творческа енергия, така че всеки, който се занимава с нещо креативно, трябва да бъде максимално активен.

18 септември - Меркурий в опозиция с Юпитер

Меркурий е в опозиция с Юпитер на тази дата. Всъщност на 10-и той ще се обърне и ще стане ретрограден, така че отново ще срещне Юпитер по пътя си. Въпреки ретро фазата, този ден отново ще бъде много благоприятно време за смяна на обстановката, финансова дейност, работа, срещи, романтика и флирт.

23 септември - настъпва есенното равноденствие и преход на Меркурий

23 септември може да се нарече най-благоприятният ден от месеца. Равноденствието е времето, когато енергията на Слънцето и Луната са в баланс. Ще бъде спокоен и продуктивен ден, в който можете и трябва да работите неуморно. В същия ден ретроградният Меркурий ще се върне в Дева, което ще провокира още по-голям поток от положителна енергия. Планетата ще остане в този знак до 9 октомври.

24 септември - Венера в опозиция с Нептун

Това е ден на силата и то вече не в преносен, а в буквален смисъл. Венера ще ни даде огромен заряд от физическа сила и жизненост. Мнозина ще успеят да преодолеят физическите неразположения. В този ден е полезно да отидете на фитнес, да ходите много, да карате колело, да отидете на басейн. Ако желаете, можете да предприемете дълго пътуване.

29 септември - Преход на Венера във Везни

До 22 октомври Венера ще бъде под влиянието на Везни. Това е най-благоприятната позиция на планетата. Ще станем по-позитивни, по-силни психически и физически. Не само краят на месеца като цяло, но и самият преходен ден ще бъде изключително благоприятен. Това е добър момент, в който е важно да вървите напред и да не се страхувате от трудностите. 


 


 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"