Манолова с нова акция срещу високите цени на парното

Манолова с нова акция срещу високите цени на парното
Изправи се
A A+ A++ A

Мая Манолова и членове на "Изправи се България" с поредна акция пред сградата на Министерство на енергетиката, която е част от кампанията АнтиСПЕКУЛА. Стари радиатори и водомери отново напомниха за исканията на демонстрантите. Настоява се за пълна проверка на работата на топлинните счетоводители, определящи изравнителните сметки за парно.

Мая Манолова и членове на "Изправи се България" успяха да внесат в Министерството на енергетиката писмено зададени въпроси, предаде БНР.

"Единственият, който успя да влезе вътре, а сега е заключено, е Цветанка Илиева, нашият енергиен експерт. Това се случва за първи път – да заключат министерството за хора, които искат да внесат свои жалби, сигнали, оплаквания" - обясни един от членовете на "Изправи се България" .

Настоява се за пълна проверка на работата на топлинните счетоводители, определящи изравнителните сметки за парно, които ще получим:

"Първото искане, което внесохме писмено днес, е министърът на енергетиката да направи незабавна проверка на работата на топлинните счетоводители, да я огласи, така че хората да знаят на 14 септември какво трябва да плащат" - отбеляза Мая Манолова.

#Мая Манолова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"