Отцепникът Радостин Василев, създал „Гражданско Движение Силна България”

Отцепникът Радостин Василев,  създал „Гражданско Движение Силна България”
Фейсбук
A A+ A++ A

Радостин Василев съобщи в профила си във Фейсбук, че е основал „Гражданско Движение Силна България”. Василев беше министър на младежта и спорта в правителството, ръководено от Кирил Петков, и беше един от напусналите партията „Има такъв народ“.

„Създадох движението, за да продължим по категоричен начин заедно с Вас, гражданите на България, борбата срещу мафията, задкулисието и грабителите на родината ни! Отвоюването на държавата от лапите на бандитите трябва да продължи“, посочва Василев в поста си.

Сред приоритетите на движението ще е прякото участие на гражданите в държавното управление и местното самоуправление, както и осъществяване на граждански контрол за прозрачност при работата на държавните и общинските институции.

Възстановяване на прозрачността и законността при управлението на публичните финанси, прекратяване на порочните и престъпни практики в управлението на страната и търсене на отговорност чрез въвеждане на действащи механизми за контрол върху дейността на държавното управление и местното самоуправление, също са сред приоритетите на движението.

Радостин Василев ще води листата на „Продължаваме Промяната“ (ПП) в 07 МИР Габрово, съобщиха по-рано днес от пресцентъра на ПП.

Радостин Василев

#Радостин Василев #"Има такъв народ"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"